Lenge siden siste blogginnlegg!

Så var et faktisk gått over ett år siden sist jeg blogget ...men nå er jeg jammen tilbake... mye skjedd dett året og her kommer en oppsummerin:

 

2013 startet for meg med sytørke!!!! Plutselig hadde jeg INGEN ideer, og var egentlig der at jeg ville gi opp syingen min.  Gikk inn og ut på syrommet og det eneste jeg var enig med meg selv om var at det ikke kom til å bli noe mer søm på meg!!!! Av erfaring burde jeg jo visst at dette bare var tull og tøys!!  Alle rammes av sytørke en gang i blandt.  Vel - så gkk noe måneder og da sylysten så smått dukket opp igjen - fikk jeg vondt i ryggen!!!! SÅÅÅ vondt - dette viste seg senere å være 2 prolapser.

Dette blir bare småting mot det som så skjedde:

23.mai dør samboeren min brått og uventet. Jeg blir nå kastet ut i sjokk og sorg. 

Det har nå snart gått 6 mnd - og store omveltninger har skjedd.  Jeg har kjøpt meg leilighet og flyttet og når man flyttet under slik omstendigheter er det jo ikke mye glede i den prosessen.  Men her sitter jeg - nytt bosted, nye omgivelser, nye møbler og skal begynne ett nytt liv!  Sorgen og savnet er stort og tungt å bære og innimellom er jeg bare lei meg. 

 


Her et bilde fra et falleferdig hus jeg så en dag jeg var på busstur til Tønsberg.  Utrolig hva man ser når en ikke kjører selv. Bestemte meg for å dra tilbake å ta bilder dette huset. Var spesielt fasinert av vinduene. Skal vise flere bilder ved en senere anledning.

Tror dette er nok for denne gangen - skal til Lillestrøm og Juleexbo på fredag.  Lørdag og søndag skal jeg være med på en Julemesse. Rapport kommer!

 

Jeg er aktiv på Instagram - heidiroevde


 

4 kommentarer

fruensvilje

20.11.2013 kl.18:50

dette gjorde vondt å lese,kondolerer så masse.Tror ikke det kan finnes mye so kan trøste når en opplever en slik sorg.

Skulle vært der og gitt deg en god klem men du får føle den istedenfor :))jeg håper virkelig att du greier å komme tilbake og att du får det godt der du nå bor,lykke til på messa

quiltmania

20.11.2013 kl.18:55

fruensvilje: Tusen takk for det - føler klemmen ;o)) Med tiden så blir nok ting bra igjen. Nå prøver jeg bare så godt jeg kan å komme igjennom dagene.

janomine

20.11.2013 kl.18:58

Det var litt av et år! Alle har sytørke innimellom. Så vondt å lese at sorgen så brutalt kom inn i livet ditt. Sikkert godt for deg med flytting og fornying. Velkommen tilbake på bloggen. Jeg skal også til Lillestrøm og bli inspirert i helga. Klem fra meg.

quiltmania

20.11.2013 kl.20:25

janomine: Takk for hyggelige ord!

22.11.2013 kl.22:11

Sjarmerende vindu, men uff for en historie. Legger deg til som venn, så kan jeg få følge deg framover om du vil? Hilsen fjellgeitbundingen.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits