Shopping i Birmingham

Når man reiser på en slik tur er shoppingen en del av opplevelsen.  Butikkområdet var kjempestort og her var alt hjertet begjærte innen quilting.  Alt fra silkestoffer, ullstoffer, alle tenkelige duppeditter og hjelpemidler, symaskinsleverandørene hadde kjempestore stands, stoffbutikker på rekke og rad - noen fine, noen rare - så alle kunne finne noe de likte.  Et eldorado for oss som er hekta på stoff! 

Karen og jeg reiste onsdag og og torsdag morgen satte vi kursen mot NEC - Da vi kom frem bestemte vi oss for å begynne i butikkene og ta utstillinger etter lunsj.  Vel - da det var på tide med lunsj var vi ikke kommet langt i butikkrunden så vi fortsatte med butikkene  etter lunsj- oj.oj,oj som vi boltret oss i stoffer....

Messen stengte 17.30 - og da vaklet vi ut og fant toget tilbake til Birmingham.  Tilbake på hotellet "punkterte" vi på hver vår seng med våre innkjøpte skatter spredt utover.  Hvilte bena en times tid, ut å spise middag og var TIDLIG under dyna. Her er snakk om å spare krefter og lade opp til ny dag!

Fredag var vi igjen tidlig på'n - vi var oppe på NEC kl.10 og synet som møtte oss var utrolig!  Har ALDRI sett så stor folkevandring av damer i alle aldre!  Det var en flere hundre meter lang kø av damer som ventet på å slippe inn!!!!  Her var bare å stålsette seg på trengsel og kamp om godbitene i butikkene.

Her kommer hva jeg shoppet ;o))

Til venstre: Diverse basis-stoffer som er kjekke å ha i samlingen sin - og så var de jo flotte i fargen
Til høyre: Uglestoffer i forskjellige varianter

Til venstre: Linstoffer - I like ;o)
Til høyre: Det går fort til jul! Synes disse var delikate, skal nok blir noen fine juleprodukter av disse

Veskestoffer i mange varianter.

Øverst til venstre: Vi så noen flotte bager i en av butikkene og vi måtte bare kjøpe stoffene (!)
Neders til venstre: Disse ville bare bli med meg hjem
Til høyre: Har en tendens til å kjøpe kattestoffer og her er to eksemplarer med kule katter.
Stoffet med biler snek seg også ned i posen

Har sydd en sminkepung av det ene uglestoffet.  Valgte gul glidelås og gult for og synes den ble frisk og fin!

Ugler i tiden!
Så disse søte små uglene på en stand og kjøpte sporenstreks bladet de stod i og her er foreløpig produksjon. De måler ca 10 cm i høyden.

Sminkepungen og uglene er til salgs i min Epla-butikk

 

Ha en trivelig fredag!

11 kommentarer

fruensvilje

24.08.2012 kl.21:32

Her var det mange flotte stoffer,du har masse å kose deg med i høstmørke no:)

quiltmania

24.08.2012 kl.21:39

fruensvilje: Ja, nå er det bare å se om man får gjennomført alt en har planlagt da ;o)

synnovesyr

24.08.2012 kl.23:36

Wow...der skulle jeg ha vært,et elderado for oss som er glad i stoff ser det ut som:) her har du fått mye fint du kan kose deg med fremover.Håper vi får en titt på noe av det du lager:)

janomine

25.08.2012 kl.10:26

Du verden, litt av en fangst! Nå er du ikke arbeidsledig med det første ;)

fruensvilje

25.08.2012 kl.10:42

det greier du sikker,og stoff er uten holbarhetsdato :))så du treng ikke stresse

Julie

25.08.2012 kl.17:07

For en flott sminkeveske! Passet jo veldig bra med den gule glidelåsen! Hva slags oppskrift bruker du når du syr sminkeveske? De ser alltid så perfekte ut!!

quiltmania

26.08.2012 kl.09:20

Julie: Må innrømme at jeg stort sett ikke bruker noe oppskrift. Har sydd så mange opp igjennom årene at jeg bare durer i vei ;o)

quiltmania

26.08.2012 kl.09:21

fruensvilje: godt at de er uten holdbarhetsdato og skal nok få brukt de en eller annen gang.

quiltmania

26.08.2012 kl.09:22

synnovesyr: Der skulle du absolutt ha vært ;o) Det var så utrolig mye stoffer og etter jeg kom hjem har jeg tenkt "Hvorfor handlet jeg ikke mer...." Satser på en ny tur til neste år tror jeg... ;o)

quiltmania

26.08.2012 kl.09:24

janomine: Fangst er det rette ordet her - for i noen butikker var det kamp om å få tak i stoffene, hi,hi... Med den stoffsamlingen jeg har er jeg IKKE arbeidsledig på de neste årene - men alltid koselig med noe nytt...

Astrid Eng

30.08.2012 kl.00:20

Hei.Mye fint du har kjøpt i Birmingham. Det var synd vi ikke traff hverandre, men der var jo så mye folk og mange butikker og flotte utstillinger. Vi bodde i gangavstand fra NEC. Det var en opplevelse å være der. Kommer nok til å reise tilbake en gang. Astrid

Skriv en ny kommentar

hits