Lenge siden sist ;o)

Nå er det jammen lenge siden jeg har vært innom bloggen.  Før sommeren ble jeg rammet av sytørke og skrivesperre - og da har man jo ikke noe å blogge om.....  Kanskje er det godt med en pause også.  Sommeren er på hell og det blir mer tid til innesysler og blogging.  Sommeren har jo ikke vært noe spesielt å skryte av i år - synes mye tid går med til å vente på sola.... Men det er lite en får gjort med været.

 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en inspirerende tur til Birmingham og Festival of Quilts.  Det er Europas største samling av quiltebutikker, utstillinger, kurs og foredrag.  Det var veldig moro og veldig slitsomt.

Her kommer et billeddryss:

 

 

)

Jeg reiste først til Bergen med fly for å treffe mitt reisefølge Karen, og så reiste vi til Berlin, byttet fly og landet i Birmingham.  bildet over er fra inndflygingen til Berlin.

Birmingham var en koselig by,  vi spaserte fra hotellet til togstasjonen og rett nedenfor hotellet var det en kanal og på begge sider av denne var det koselig resturanter og kafeer

Etter å ha krysset kanalen og spasert gjennom Symphony Hall og da vi kom ut fra den møtte vi dette synet ;o)

Etter en togtur på ca 10 minutter var vi fremme ved NEC - da var det bare å følge strømmen av damer på vandring !!!  Dette senteret var bare kjempestort.  Vi gikk og gikk, ned rulletrapper, så 200 meter vandring, opp rulletrapper, nye vandringer og tettheten av damer ble større og større....Så var vi fremme og det var laaaaang kø for å komme inn.  Større folkevandring av damer i alle aldre skal du lete lenge etter....

Butikker var det veldig, veldig mange av.  Her traff vi på en designer som lanserte sin nyeste stoffkolleksjon og hun var veldig opptatt av at vi måtte ta bilde av henne, hi,hi...og nå har hun jo kommet på bloggen min også. 

Kaffe Fassett var også tilstede og her er et par bilder fra standen hans.

Diverse bilder fra utstillingene

fra utstilling sponset av PfaffTeppet til venstre var bare stilig.  Detaljene i bilde til høyre viser detaljer fra et teppe - her er det quiltingen som skaper teppet.

Ensfargede stoffer er også stilig

Uten mat og drikke...Det var flere forskjellig utstillinger og det var litt vanskelig å holde disse fra hverandre så det er ikke noe system i bildene. 

Dette var et lite innblikk i turen.  Litt vanskelige forholde å ta bilder i - trangt, folk virret frem og tilbake i det jeg knipse, så var det noen steder det IKKE var lov å ta bilder.  Prøvde også å ta bilder i butikkområdet med DET var håpløst, der var det SÅÅÅ trangt og stappa fult av handlende damer så det gav jeg rett og slett opp.

Om jeg shoppet? He,he... ja det ble litt (!!!) shopping.  Kan si så mye at jeg reiste med en koffert på 9 kilo og kom hjem med en som veide 15 (!!!)  Kommer tilbake til shoppingen med et eget innlegg.  

2 kommentarer

fruensvilje

24.08.2012 kl.08:38

Velkommen tilbake,det var kjempekjekt å høre fra deg igjen:))

Det var litt av en tur og så masse flott du viser fram her,det var litt av hvert jeg også ville ha kjøpt ser eg:)

Blir spennende å se hva du tok med i kofferten

quiltmania

24.08.2012 kl.09:28

fruensvilje: Takk for det - ja her var noe for enhver smak og lommebok.

Skriv en ny kommentar

hits