Litt shopping

En særdeles kjedelig fotballkamp på TV resulterte i at jeg klikket hjem noen stoffer fra USA! Har jo ikke akkurat bruk for noen nye stoffer - men alltid morsomt med noe nytt i samlingen som kan inspirere til nye proukter og sammensettinger av stoffer.

Stoffene har jeg bestilt fra Equilter.com - som etterhvert har blitt min favoritt quiltebutikk på nettet.  Den er oversiktlig, har masse fine stoffer og ikke minst - rask levering!  I løpet av en uke var stoffene i postkassen min. 

Det foregår stadig vekk diskusjoner rundt omkring om det å handle på nettet og at vi må støtte de lokale butikkene rundt omkring - Ja det er jeg enig i - men her jeg bor er det ingen quiltebutikk/stoffbutikk med noe særlig utvalg og da er veien lett til å bruke nettet.  En annen ting er prisnivået i norske quiltebutikker, etter min mening ALT for høyt.  Da dollarkursen var på sitt historisk laveste nivå - gikk prisene på stoffer i norske butikker OPP!  (Forstår at de har utgifter til husleie,strøm,personale osv.osv.)

Jeg tenker som så at jeg bruker mine penger der jeg vil - og kan jeg spare noen kroner på mine stoffkjøp fra utlandet så gjør jeg det.  Her har jeg 2,5 yard med stoffer som jeg har klikket hjem for kr. 250 inkl. porto. Tilsvarende stoffer i Norge ville kommet på ca. 450 kr. Her kommer bilde av stoffene:

Øverst til venstre med hjerter: Batikkstoff - synes det var så lekkert at det ble en hel yard av dette
Øverst til høyre med sandaler: var bare morsomt - måtte ha.... ;o)
Nederst til venstre med kaffekopper i alle varianter: Planen er Mug Rugs - (små brikker til å sette f.eks kaffekoppen på)
Neders til høyre med kjoler: Tja hva jeg skal bruke dette til får tiden vise - kanskje sminkepung...

 

I dag er det siste quiltelagsmøte i Sandefjord Quiltelag - og vi skal til Tønsberg og besøke Quiltefryd.  Det blir kjekt.  Ser vel ikke bort i fra at det blir noen stoffer med hjem derifra også, hi,hi...  Drar litt tidlig til Tønsberg for å ta turen innom Lines Hobby og Panduro.

 

Blogg.no
De siste ukene har jeg plundret veldig med Blogg.no.  Har ikke kommet inn på hovedsiden, kommer jeg inn får jeg ikke logget meg på - får jeg logget meg på - får jeg ikke kommentert og tittet på andre blogger, har jeg skrevet et innlegg får jeg ikke lastet opp bilder, eller publisert.....  Puuh.... litt slitsomt kjenner jeg....  Så enkelte dager har jeg bare droppet å prøve.  Håper det ordner seg snart -

Ønsker alle som titter innom en trivelig tirsdag!
Her skinner sola og temperaturen er stigende - en times tid på syrommet nå så er jeg klar for litt hagearbeid før kursen settes mot Tønsberg ;o)

5 kommentarer

fruensvilje

08.05.2012 kl.15:45

nydelige stoffer,ja hvorfor ikke handle på nett det gjør jeg også.Greit å støtte lokale butikker,men det er også greit å handle der det er godt utvalg og ikke minst kjøpe noe særegent som ikke alle andre har.

Hører mange sliter med bloggen heldigvis har ikke jeg vært særlig plaget,men det skal jo ikke være slik så vi får håpe det retter seg:))

janomine

08.05.2012 kl.22:07

Nydelige stoffer. Kom akkurat hjem fra Quiltelagets mai-møte. Har ikke vært på et eneste møte i vinter. Koselig å bli innsprert av alt det fine som var laget.

Med andre ord

08.05.2012 kl.23:23

Så fine stoffer da! Skjønner godt du kan bli fristet til å kjøpe masse stoff, når de er så spreke i farger og mønstre som disse. Jeg likte spesielt godt det med kjolene på, men de var lekre alle sammen.

quiltmania

09.05.2012 kl.10:23

janomine: Ja ikke sant - inspirasjon er viktig. Mitt lokale quiltelag var i Tønsberg på Quiltefryd i går, og noen av oss rakk også innom Lines Hobby og Panduro så akkurat nå er jeg litt overinspirert kjenner jeg ;o) har lyst til så mye, men tiden strekker ikke til.

Kristin Nygård

09.05.2012 kl.15:35

Heisann.. :) Takk for i går, ja.. :) Det var så trivelig, alltid koselig på Quiltefryd. (Men har litt tendenser til å bli litt dyrt..) Så fint at du legger meg til da, takk for det. :) Og du ligger på min liste, fant deg for en stund siden..

Ha en super ettermiddag.. :)

Kristin

Skriv en ny kommentar

hits