Ubesluttsom...

HOlder på med et lite teppet av noen lyse rester som lå og slang på syrommet.  Hadde en klar formening om hvordan det skulle bli.  Teppet ble pågegynt i forrige uke, omtrent samtidig som "BARN AV REGNBUEN" ble sunget på Youngstorget.  Tittelen ga seg jo selv da.  Jeg la ivrig ivei - men plutselig ble det bråstopp!  Det jeg hadde i hodet kom ikke riktig ut, hi,hi... 

Så da stoppet det opp - og ser foreløpig slik ut....

Tanken er at sirkler i forskjellige farger og størrelser skal være flettet inn i hverandre - for å symbolisere at vi hører sammen.
Sirklene neders til venstre er feil i størrelsen - de som er på motsatt side er forsåvidt Ok.  Skal lage noen flere i andre størrelser og farger - så kommer jeg nok i mål til slutt.

Mens dette har ligget på gulvet - har jeg ikke akkurat sittet og tvinnet tommeltotter da.... En tur i byen på lørdag gav meg ideen til en ny brødkurv.  Så noen rådyre i by'n men fant ut at DET kan jeg sy selv.Er jo ikke rakettforskning - men enkel matematikk å få dette til (Sirkelens diameter x 3,14 gir omkretsen på sirkelen = lengden på rektangelet + sømrom)
Her har jeg brukt en sirkel på 20 cm.  Høyden er 17-18 cm
På de to brødkurvene over har jeg brukt et lin/bomullstoff - det var ganske "slapt og dødt" i strukturen så jeg har lagt det på vatt og quiltet det for å stive det opp litt.

Denne ble tøff synes jeg ;o)
Her har jeg brukt svart canvas som er stiv, så jeg har ikke vatt i den, foret ble et Marimekko stoff.  Denne er heller ikke så høy som de over.  Denne har jeg kuttet på 15 cm.

Var i København for noen uker siden - og selvfølgelig oppdaget jeg Marimekkobutikken på søndag!!!!  Nei og nei....det var krise.... der sto jeg og skrapte på vinduet og ville inn - men det var og ble stengt!

 

Her har vært en strålende dag i dag - sol fra skyfri himmel og opp mot 20 grader.... deilig... har vært ute og jobbet litt i hagen - alltid litt ugress å ta tak i...

Ønsker alle en trivelig onsdagskveld! 

8 kommentarer

solkro

02.05.2012 kl.19:49

For noen lekre brødkurver>3

Nyt pizzaen din i kveld så håper vi på like fint vær imorgen<3

janomine

02.05.2012 kl.19:56

Dette teppet tror jeg blir fint. Gleder meg til å se det ferdig. Kjempefine brødkurver, særlig marimekko...... Var i Stavanger sist helg. Der var det en marimekkobutikk, men jeg syntes det var dyrt nok å se på stoffene om jeg ikke skulle kjøpe dem også. Veldig mye fint, men lommeboka sa bestemt NEI.

fruensvilje

02.05.2012 kl.20:14

jeg likte godt det teppet,gøyalt med dei fargesterke ringane.

Flotte brødkurver også,eller en kurv til småstrikk når en ser på tv:))veldig greit når en kan sy slike ting selv

quiltmania

02.05.2012 kl.20:38

janomine: Tror ikke jeg hadde greid å si NEI...selv om lommeboka skrek høyt!!!! hi,hi...
Skal "hive" meg på å gjøre det ferdig - før det forsvinner bort i en krok :o)

Tove

02.05.2012 kl.21:07

Så driftig du er! Fint med de fargerike ringene da.

taubanevegen

03.05.2012 kl.13:02

Så flotte brødkurvene ble! Og teppet ser ut til å bli veldig fint det og! :)

quiltmania

04.05.2012 kl.08:53

taubanevegen: Takk for hyggelig kommentar ;o)

quiltmania

04.05.2012 kl.08:54

Tove: Takk for det - merker at hyggelige kommentarer driver meg litt fremover når jeg stopper opp ;o)

Skriv en ny kommentar

hits