Små butikkdamer ;o)

Familiemiddager hvor de voksne blir sittende å prate rundt bordet blir ofte litt kjedelig for småfrøkner.   Disse to fant derfor ut at de skulle ha butikk  og gikk inn for oppgaven med stor entusiasme.  Her er de i dyp konsentrasjon med pengetelling - det var VEELDIG viktig at de hadde likt med penger - og LITT vanskelig for 6 åringen å forstå at 2 femtiøringer var en krone.  Her måtte den minste lille Daim-bit kjøpes! Så det ble dyr kaffekos for de voksne.

På syrommet har det vært stille den siste uken.  Opp-pussing av min mors nye leilighet står på programmet.  I min entusiasme sa jeg at jeg kunne strippe soverommet for tapet - DU VERDEN SOM JEG ANGRER PÅ DET....  Har glemt hvor mye arbeid det er....  Nå er armene støle og beina like så (etter å ha stått øverst på en gardintrapp og vært redd jeg skulle dette ned.) 

Begynner å se slutten på prosjekt soverom - noen timer til så er jeg nok i mål og maleren kan overta.  Har fått et innblikk i 60-70 års trender i tapet under arbeidet også - mye rart som har hengt på veggene rundt omkring.

Da ønsker jeg alle som titter innom GOD HELG - på tide for meg å hoppe i arbeidsklærne og ta en siste økt med tapetfjerning!

  

6 kommentarer

lisellish

20.04.2012 kl.09:32

digger bloggen din, du er flink!:)

fruensvilje

20.04.2012 kl.09:36

God morgen.Ja likt må det være og ikke like lett alle tider å skjønne pengenes verdi:))men slik lek er viktig for utviklingen:))

Det er mye arbeid å fjerne gammel tapet for ikke å snakke om rom som har flere lag,flinke du som gjør dette for din mor.

Håper du får en fin dag

I gode og onde dager!

20.04.2012 kl.09:44

Stakkar deg for en jobb, men du vet når det går fremover kommer man frem til slutt.

janomine

20.04.2012 kl.18:16

Godt du ser slutten på jobben. Artig med butikk til kaffekosen. Kanskje jeg hadde spist litt mindre da........??

synnovesyr

20.04.2012 kl.21:52

Så søte butikkdamer,det kan jeg huske vi lekte mye også.Jammen er du flink som pusser opp så mye,men det er litt av en jobb:)

Bodil

27.04.2012 kl.13:58

Takk for koselig kommentar på bloggen min. Veldig søte butikkdamer du har der... og veldig fint avskjær-teppe i forrige blogginnlegg. Ønsker deg ei fin syhelg (eller kanskje det blir mer oppussing)

Skriv en ny kommentar

hits