Bergenstur

Forrige helg var jeg en tur i Bergen - Norsk Quilteforbund hadde sitt årsmøte på Hotell Norge, med utstillinger, butikker og masse hyggelige quiltedamer.  Hadde ikke meldt meg på kurs eller andre ting - her skulle det bare tittes, shoppes og skravles en hel dag!!!

Dessverre var områdene de hadde til disposisjon VEELDIG trange - spesielt utstillingsområdet.  Noe som gjorde at de fleste teppene IKKE kom til sin rett.  Utrolig synd for de som hadde tepper der og litt irriterende for oss som kom for å se og nye de flotte arbeidene.  Vanskelig å ta bilder var det også men her kommer noen få i alle fall.

Rundt i lokalet hang runde "brikker" som dette.  Fant aldri ut hva som var tema og hva som styrte fargevalget.  Flere europeiske quiltelag var med.  Hvert land sine farger - flotte og kreative arbeider var det uansett. Men litt informasjon rundt dette hadde vært fint.

Teppet fra konkuransen HAV - har allerede fått en premie siden det har sløyfe.  Flott arbeid

Enda ett konkurranseteppe.  Dette var utrolig flott og kreativt.

Bare lekkert ;o)

Dette teppet var et syn og vant også Publikumsprisen - vel fortjent!

Detaljbilde

Fra medlemsutstillingen. Et eksemple på at det var FOR trangt der - så dette teppet og synes det var flott og spennende - men først da jeg hadde fotografert det så jeg mønsteret (!) og helheten i det.

Vanskelig vinkel og ikke lett å se noe men sånn blir det i trange lokaler.

Detalj fra et teppe som het Quilteby - morsomt.
Hadde sansen for det jeg - for Quiltepolitiet lever i beste velgående!  Alltid noen som sier: "Det kan du ikke gjøre" - "hvis du ikke gjør det på min måte er det FEIL" - "Du kan ikke bruke DE fargene sammen"-

Har blitt arrestert av Quiltepolitiet flere ganger jeg og første gangen ble jeg helt knust da de sto og kritiserte arbeidet mitt i full offentlighet på et quiltemøte.  Tok laaang tid før jeg hadde med noe på "vis og fortell". Men så bestemte jeg meg for at slikt kunne jeg ikke tenke på - jeg gjør mine arbeider som jeg vil - med min kreativitet og fargevalg.  Jeg lar meg IKKE kue !!!!

Butikkområdet har jeg ikke bilder fra - fordi det var trangt og stappende fullt av handlende damer i alle aldre!

Ellers så gikk helgen til å treffe kjente, spise god mat, god drikke, shopping og kos.

Stor takk til Karen som huset meg fra torsdag til søndag - også en takk til OVE som disket opp med en utrolig lekker og god 3-retters middag til oss på lørdagskvelden ;o). 

Hilser også til Anne-Marie, Kelly, Gunn, Elin, Berit, Marianne, Mona, Astrid osv.osv.... Koselig å treffe dere alle sammen!!!!!

Hva jeg handlet av ting og tang - kommer i senere innlegg!

Her skinner sola og det er 15 grader så resten av dagen blir det nok uteaktiviteter - hagen står for tur. Jippiii det er vår!

Ha en strålende lørdag!

 

12 kommentarer

janomine

24.03.2012 kl.11:05

Mange flotte bilder. Har ikke vært på årsmøtet siden det var på Olavsgård. Veldig gøy å gå rundt på en slik utstilling, suge inntrykk, bli inspirert - og shoppe!

tubakk

24.03.2012 kl.11:41

Tusen takk for stemme. Akkurat nå leder jeg hele konkurransen, og håper det holder seg oppe ut neste uke. Ja, jeg har litt samme inntrykk som deg, både på utstillingen og i butikkene. Skulle gjerne vært bedre plass. Men når det er sagt, så så jeg at lørdag ettermiddag var det bedre og litt mindre folk. Da var noen til lunsj og andre på kurs. Masse flott var det iallfall, og jeg er skikkelig inspirert, og har mange planer framover.

quiltmania

24.03.2012 kl.11:45

tubakk: Jeg heier på deg - håper du vinner ;o)Jeg er også inspirert etter helgen - men må gjøre ferdig mine X-Block tepper før jeg gyver løs på nye oppgaver.

quiltmania

24.03.2012 kl.11:46

janomine: Ja - ikke sant - det er veldig moro og inspirerende og se hva andre holder på med. Du får ta deg en tur til neste år - da er det i Sarpsborg.

solkro

24.03.2012 kl.14:28

Flotte kunstverk du viser her:)

Ha en fin dag:)

fruensvilje

24.03.2012 kl.18:25

Jeg er helt måløs jeg,helt utrolig hvor flinke dere quiltere er:))

Det bilde som også vant publikumsprisen hvar det bilder som var sydd etter fantasi i stoff eller trykt fra fotografi?

quiltmania

24.03.2012 kl.18:43

fruensvilje:Teppet er sydd etter fantasi og stoffer, tror hun har malt noen av stoffene selv. Det meste er aplikert på et bakgrunnstoff.

fruensvilje

24.03.2012 kl.20:51

helt utrolig,det var et virkelig flott teppe

Hilde fra Vear

24.03.2012 kl.22:28

Takk for at du deler dine inntrykk fra Bergen med meg....... Skulle gjerne vært der......... Var i Tromsø i fjor..Du har masse fint her inne på bloggen din, hit vil jeg flere ganger.

Astrid Eng

26.03.2012 kl.04:41

Hei. Takk for sist, det var kjekt å treffe deg i Bergen. Flott blogg du har med fine arbeider. Vi treffes kanskje i Sarpsborg? Astrid

quiltmania

26.03.2012 kl.08:09

Astrid Eng:Takk for det Astrid - og takk for sist til deg også. Veldig koselig å treffe så mange kjente. Satser på at det blir Sarpsborg til neste år - er jo ikke lange "snutten" for meg - bare over fjorden.

quiltmania

26.03.2012 kl.08:10

Hilde fra Vear: Takk for det - alltid koselig å reise på quiltetur. Velkommen tilbake ;o)

Skriv en ny kommentar

hits