Hektisk aktivitet på syrommet

 

Har vært stille fra meg den siste tiden - og det skyldes ikke at jeg har ligget på latsiden.  Her er aktiviteten på topp om dagen.  Quiltelaget har spurt meg om jeg vil stå for aktiviteten på mars møte - og det vil jeg jo :o)  Så etter litt tankevirksomhet om hva og hvordan jeg skulle gjøre dette var det bare å skride til verket.

Her syes nye modeller, fotograferes, forkastes og blir gjort på nytt....

Siden jeg vet at flere av medlemmene er innom bloggen min - velger jeg å ikke vise mine nyeste modeller nå - selv om jeg har veldig lyst.... en ukes tid til så skal jeg vise hva jeg har holdt på med de siste 2 ukene.

Skal også vise et lite tilbakeblikk på hva jeg har gjort opp gjennom årene og holder på å sette sammen bilder (og det tar tid)

Tenkte også å ta bilder av prosessen med hvordan jeg syr i glidelåsen på sminkepungene mine.  Da jeg hadde tatt bilder av alle prosessene og lastet inn bildene på pc'n så var ett av bildene uskarpe - ja,ja tenkte jeg - da syr jeg bare en til og tar nye bilder - Men ble tydeligvis så ivrig at da jeg var ferdig med nr. 2 oppdaget jeg at jeg hadde glemt å ta bilder..... Så da var det på'an igjen! 

Kan i alle fall vise bilder av de ferdig produktene:

Her har jeg brukt en type skinn-imitasjon som er ganske tøff.  Har fått innvendig lommer med plass til kort.  Ca 21 cm bredde og 15 cm. høy. 

Moro å ha matchende glidelåser ;o)

Mønstrete dongeristoff med applikasjon - også i størrelse 21x15.  Grei å ha telefon, nøkler i hvis en har litt større veske (hvor alt bare slenger rundt i bunnen i et evig rot)

Nå skal jeg sette kanter på den siste modellen.

7 kommentarer

janomine

27.02.2012 kl.12:45

Kjempefine. Gleder meg til de nyeste modellene dine, og ikke minst til trinn for trinn demonstrasjon av hvordan sy i gldelås. Her tukler jeg en del.

quiltmania

27.02.2012 kl.12:58

janomine:Takk for det - bilder kommer ;o)

fruensvilje

27.02.2012 kl.14:03

her har du en knippe fine produkter,blir spennende å se resten også

synnovesyr

27.02.2012 kl.17:42

Flinke du:) dette var flotte produkter og jeg gleder meg til og se mer av hva du lager:)

Jannicke

27.02.2012 kl.19:19

Oi, Heidi.! Du er så utrolig flink:-) Håper de med olastoff er til meg.!!!!

Julie

06.03.2012 kl.16:24

Så flink du er til å sy sminkevesker! Håper du får tatt bilder av hvordan du syr på glidelåsen. Jeg driver nemlig og lærer meg det. Syns det var ganske vanskelig i starten, men med litt øving går det bedre!

quiltmania

09.03.2012 kl.08:58

Julie: Takk for det Julie - beskrivelse kommer ;o)

Skriv en ny kommentar

hits