Det går fremover

Lenge... lenge har dette teppet ligget halvferdig i en krok på syrommet.  Det hele stoppet opp da jeg fikk en følelse av at jeg kom til å få for lite stoff til dette teppet - kanskje jeg trodde stoffene kom til å formere seg i en krok????  Var godt over halveis da det stoppet opp og jeg har fra tid til annet skult bort på det - og hatt dårlig samvittighet.

I tillegg har en venninne av meg bestilt det.  Hun ønsket seg et stort slumreteppe i flanell på både forside og bakside og med ullvatt.

Vel, vel....

Nå har jeg virkelig tatt meg sammen og er nå igang med quiltingen.  Har tvunget meg til å sy det ferdig - og har satt regler for meg selv om at jeg IKKE får lov til å begynne på noe  nytt FØR jeg har gjort dette ferdig. Hi,hi... Har nemlig et teppe oppe i hodet mitt som vil ut - MEN det MÅ vente.  Så jo før jeg blir ferdig med dette jo før får jeg lov til å begynne på neste teppe.

siden teppet er ganske stort har jeg quiltet det i to deler og syr det sammen på midten til slutt og quilter det stykket.  Har også flyttet ned i stua og det store spisebordet så har jeg mer armslag rundt meg.

Nå er jeg over halvveis så jeg ser enden på quiltingen. Puuhhh... ;o)
Teppet blir ca. 130x185 cm  Gjett om jeg gleder meg til å bli ferdig.  Nå har jeg kaffepause og leser litt blogger og radioen surrer i bakgrunn

5 kommentarer

TrollmorDesign - Grete

25.01.2012 kl.16:21

Skikkelig prosjekt du har tatt på deg ja og så den "dumme regelen" om å ikke begynne på noe nytt i mellomtida da gitt hihi

quiltmania

25.01.2012 kl.16:41

TrollmorDesign:hi,hi... derfor viktig å gjøre seg fort ferdig....

janomine

25.01.2012 kl.17:15

Oj, for et prosjekt. Jeg orker ikke quilte så store tepper på maskin. Det blir knutequilting på slumreteppet mitt.

quiltmania

25.01.2012 kl.17:26

janomine: Tror ikke jeg orker så store tepper lenger jeg heller.... Det går greit når jeg deler de i to men det er et slit. Knutekvilting er absolutt et alternativ ;o)

fruensvilje

25.01.2012 kl.18:17

Det er et stort teppe ,ikke rart du kan bli lei.Alikavel,det er nok lurt å få det ferdigt før neste prosjekt:)lykke til

Skriv en ny kommentar

hits