Pakke fra Shanghai

GODT NYTT ÅR TIL ALLE SOM TITTER INNOM!

Liten aktivitet på bloggfronten da det har vært stille på syrommet siden begynnelsen av desember.  Nå er det imidlertid på tide å komme igang igjen - og jeg starter med en pakke fra Shanghai.  Internett gir jo en utrolig mulighet både til inspirasjon og shopping.  I mange år har jeg handlet fra USA - helt tilbake til før internett og man sendte bestillinger i posten.  Nå er hele verden bare et tastetrykk unna. Det liker jeg.

Litt tilfeldig kom jeg over en side som heter: Etsy i internettjakt på glidelåser med blonder.  Etsy er bygd opp på samme måte som Epla.no bare mye mye større.... Etter intens leting fant jeg endelig det jeg lette etter.  Disse glidelåsene er det nye innen quilting og dyre og vanskelig å få tak i.  Jeg lette først i norske nettbutikker men fant de ikke så da må en jo utvide søket.

I dag kom endelig pakken og jeg er glad og fornøyd ;o)
Prisen på dette:  BILLIG!!!!

Glidelåser med sommerfugl. (litt feil fargegjengivelse)

Glidelåser med ballerinaer

Glidelåser med en liten dings på :o)

Kunne ikke motstå dette stoffet - da jeg først var igang med shoppingen. Stoffet er en lin/kanvas type (litt kraftigere enn vanlige bomullstoff) og blir fint til vesker.

Glidelåsene var i 7 pakninger og kostet litt i underkant av 8 dollar.  Stoffet kostet 13,50 dollar pr.yard.  Med en dollarkurs på under 6 kr er det moro å shoppe ;o)

Var ikke noe mer skummelt å handle fra Shanghai enn USA.  Eneste forskjellen var at fra Shanghai tok det litt lenger tid enn det vanligvis gjør fra USA.

Nå forsvinner jeg inn på syrommet en tur for å planlegge nye prosjekter for 2012.

Ha en fin fredag!

8 kommentarer

SySprell By Keth

06.01.2012 kl.12:11

Å så heldig du er som har fått fatt i disse søte glidelåsene - Jeg har selv vært på let etter dem !

Jeg har ikke handlet fra utlandet ennå, har liksom ikke turd og er litt usikker på hvordan man gjør det, men nå frister det mer enn noen gang :-)

Får gå inn på siden Etsy å kikke

God helg

quiltmania

06.01.2012 kl.13:42

SySprell By Keth: Ikke farlig - har du et kredittkort/Mastercard går det fint.

fruensvilje

06.01.2012 kl.16:58

så morsomt da,og glidelåser innenfor quiling:))gleder meg til å se hva det blir

TrollmorDesign - Grete

06.01.2012 kl.17:31

Jeg hadde også forsvunnet raskt inn på syrommet med de flotte glidelåsene, likte stoffet godt også :) Takk for tipset, det siden skal få besøk av meg også ;0)

Tove

06.01.2012 kl.17:39

Lekre småsaker du har skaffet deg. Spennende å få saker og ting så langveis fra. Ha en god fredagkveld.

janomine

06.01.2012 kl.17:59

Utrolig fine glidlåser. Kan du skrive ned nettadressen? Og hva med toll når du handler fra utlandet? Passer du på å holde deg innenfor et beløp, eller er det det samme? Lykke til med sømmen, gleder meg til å se hva du bruker glidelåsene til.

tubakk

07.01.2012 kl.17:56

Har aldri tørt å handle fra utlandet. Men kanskje det kunne vært et forsøk verdt. Så supre glidelåser du har kjøpt. Er spent på dine prosjekter der du bruker disse.

Siewartz

10.01.2012 kl.19:25

De var kjempe fine! Må nok ta en liten titt på den nettsiden der ja :P

Skriv en ny kommentar

hits