Nye kjøkkenvenner ;o)

I år kommer nok julebaksten til å bli en lek her i huset. Jeg har nemlig investert i en kjøkkenmaskin.  Valget falt på Kenwood Major KM005.  Maskinen er på 1200 watt og det følger med ballongvisp, k-spade, eltekrok og blender med glassbeholder.  Til disse maskinene er det jo enormt med utstyr, men tror jeg klarer meg lenge med dette.

Har klart meg uten kjøkkenmaskin i alle år jeg og hadde sikkert klart meg videre også, men nå slipper jeg i alle fall og slite meg ut når jeg skal elte gjærdeig ;o).  Gode hjelpemidler gjør arbeidet til en lek sies det så nå blir nok  kakeboksene fulle!

Her er bilde av vidunderet:

Kaffemaskin... hhmmmm... trenger man det?? Vel - er fristende å si nei - men nå er den i hus i alle fall.  God kaffe er alltid godt så nå skal jeg eksperimentere med kaffesmaker.

Har vurdert lenge om jeg skulle kjøpe en kaffemaskin og nå er jo kapselmaskiner i skuddet, men mitt valg falt på en DeLonghi med kaffekvern så jeg kan bestemme alt selv.  Den kom i hus i går så har ikke fått prøvd den så mye enda, her kan det meste programmeres så litt justeringer må nok til.

Dagen i dag blir viet syrommet - det nærmer seg julemessen på lørdag og nå er jeg i "ferdiggjøringsavdelingen". Pakker, merker, teller, syr på merkelapper osv.   Har  jo noen dager enda - men tiden flyr så fort så her må en bruke tiden godt.

En liten kaffe til før det er tilbake på syrommet innvilger jeg meg dog.... Ha en trivelig tirsdag...

4 kommentarer

fruensvilje

29.11.2011 kl.11:44

gratulerer med flotte nye kjøkkenvenner:))ja her blir det nok masse godt til jul tenker eg:))kos deg på syrommet

TrollmorDesign - Grete

29.11.2011 kl.17:19

Gratulerer med flott utstyr :)) kjøkkenmaskin har jeg hatt i mange år sjøl om jeg fortsatt setter en del smådeig for hånd :)) men den kaffemaskina di mmm jeg har lenge ønsket meg en slik liten en til soverommet, så når jeg våkner om morgenen kan jeg bare strekke ut armen, slå på og kjenne duften av nykvernet kaffe...men tror du jeg har fått det ? neida hihi

quiltmania

30.11.2011 kl.08:38

TrollmorDesign: Det er jo snart jul - så ikke gi opp håpet... hi.hi. Denne kan programmeres til å slå seg på f.eks kl. 07.00 så den er ferdig oppvarmet når du står opp (eller strekker ut armen)

TrollmorDesign - Grete

30.11.2011 kl.09:39

ja det spørs om ikke den må på julegavelista mi gitt, litt luksus om morgenen hadde vore kjekt :))

Skriv en ny kommentar

hits