Advent

Hei og god morgen!

Først og fremst  må jeg takke for koselige kommentarer på innleggene mine både her på bloggen, på facebook og via e-mail.  Setter utrolig stor pris på det og gjør bloggingen morsommere også.

Da jeg begynte å blogge var jeg ute etter et sted å dokumentere et prosjekt jeg holdt på med.  Hadde prøvd forskjellige hjemmesider og billedarkivtyper - men ikke funnet det optimale.  Noen var vanskelig å redigere, få inn tekst og så teite ut.  Jeg bille ha noe mer enn bare et rent billedarkiv.  Litt tilfeldig snublet jeg over en blogg - og vips så var jeg blitt en blogger.  Etter en stund dukket det opp lesere og bloggvenner - noe jeg absolutt ikke var forberedt på (!)  Nå føler jeg at jeg er med i et fellesskap og trives med det - så igjen takk til deg som stikker innom - og takk til deg som legger igjen en koselig kommentar!

 

Det stunder mot advent og her kommer bilder av 3 løpere jeg har sydd i den siste.De to øverste er sydd på et underlag hvor du stryker bitene som er kuttet 2x2 inch på, for så å sy de sammen fra vrangen.  Dette gjør at det blir helt perfekt sydd sammen.  Den øverste i kun lilla nyanser er lagt utover litt hulter til bulter - stoffene var så like i valør at mønsteret jeg hadde tenkt forsvant.

I løper nr. 2 har jeg lagt i et klassisk ruteforskyvningsmønster og tatt med lyst for å skape kontrast - synes den ble stilig.

I løper nr. 3 - min favoritt.  Her var utgangspunktet et mønster i et blad - men siden jeg ikke er så fan av mønster og føler at jeg alltid må forandre på noe - ble den ganske ulik originalen.  Vet ikke om jeg skal ha denne med på julemesse - den passer perfekt på spisebordet mitt så mulig den forblir i heimen.

Er ikke så opptatt av å pynte til advent utover å ha adventstake - gleder meg stort til jul - så går ofte rett på julepyntingen. Men i år tror jeg det blir en forandring på det.

Ønsker alle en trivelig fredag - nå skal jeg ha en bloggrunde og se hva mine bloggvenner holder på med en fredag i november - så blir det en tur på syrommet - SÅ er det helg!

 

 

4 kommentarer

fruensvilje

11.11.2011 kl.11:55

så fantastiske løpere:))no er ikke lilla favorittfargen min når det gjelder interiør derfor holder jeg meg også stort sett til adventslys i lilla,men den løperen med stjerner på var så fantastisk att selv jeg kunne hatt den framme:))

Med andre ord

15.11.2011 kl.15:56

Veldig kjekt å ha fått seg et bloggnettverk, ja. Dine kommentarer blir satt stor pris på. :-)

Den nederste løperen er min favoritt også. Synes du skal beholde den selv, jeg. ;-)

jegerfritilhva

16.11.2011 kl.22:54

Så fine brikker/duker. Hvor selger du? På messer o.l. Får du solgt noe? Har inntrykk av at på sånne messer farer de fleste forbi uten å kjøpe noe..... Sånn er jeg, huff, kjedelig!

quiltmania

17.11.2011 kl.19:27

jegerfritilhva:Takk for det! Skal være med på en messe 3.desember. Litt opp og ned hva man selger - noen syns alt er dyrt og glemmer at det er håndarbeid. Men synes det er moro å være med og være litt "kremmer"

Skriv en ny kommentar

hits