Skal bare....

Mai måned er en travel måned og blogging har blitt nedprioritert.  Det har blitt mye "skal bare" før jeg liksom skulle blogge og så har tiden løpt fra meg....

Skal bare: til tannlegen først, stryke bunadskjorta, vaske gulvet, i fødselsdagsselskap, til Oslo å kjøpe kjole, nok en fødselsdag, på jobb, slappe av, luke ugress osv. osv....

Slik gikk no dagan.... og plutselig er mai mnd snart forbi....bare min egen fødselsdag igjen - så i morgen og lørdag blir det baking.  Utfordringen med bakingen er at Marie (8 år) har cøliaki og alle kaker skal være uten gluten, men kaker skal det bli ;o)  synes det er viktig at alle er uten gluten så hun kan velge å vrake.  Hadde det vært en kake med hvetemel er jeg sikker på at det er DEN kaken hun har lyst på... Som det gode tante jeg er baker jeg ALLE uten hvetemel.

Her kommer noen bilder fra min 17 mai og litt til...

 


Marie i toget og blir litt flau over all oppmerksomheten da hun passerer oss.


Lotte og Nora følger med og er kanskje litt overveldet.


Bilde av meg i bunad ble det også!  Dette er en Vestfoldbunad og har flere varianter med rød, grønn eller svart stakk.  Min er i rød ulldamask med brokadeliv og forgylt sølv. 


Vi venter på Borgertoget - godt å hvile bena litt for småjenter.


Mye å se!!! Hi,hi....


Borgertogets høydepunkt! Trommekorpset.
Spiller bare EN gang i året - tror de øver bare en gang i året også.  Trommeslagere fra de fleste korps i byen og er et populært innslag i borgertoget.

Kjolen jeg kjøpte i Oslo - er sjøl veldig fornøyd med den.  Hadde sett for meg en laaang dag i Oslo på jakt etter kjole - men jammen fant jeg den ikke i første butikken!  Den består av et chifong stoff og så er det samme stoffet sydd på i store og små sirkler utenpå - ganske lekkert!  Tror nok jeg kommer til å ta av rosen og heller ha et smykke eller store øredobber.  Mulig det blir røde sko og rød veske til!

 

2 kommentarer

Julie

26.05.2011 kl.13:40

Masse fine bilder fra 17. mai =)

Svar på lappeteknikk: Jeg tviler ikke på at jeg kommer til å bli hektet! Dette er jo noe jeg stadig kan utvikle meg innen =) Gleder meg til jeg får til en bedre kant, denne var jo bare helt enkel.

fruensvilje

26.05.2011 kl.17:24

Oi oi for en lekker kjole,du kommer til å bli så lekker i den:))og du hadde også en utrulig flott bunad.Det er nesten bra att dei fleste får bunad ut i fra kor dei kommer fra,ellers hadde iallefall ikke jeg kunnet velge:))

mange fine 17 mai bilder.Det er mange gode kaker å lage uten mel,men det går jo også ann å kjøpe glutenfritt mel til kake,jeg har det ståande og brukte det i vaffelrøre sist helg,ingen som merka forskjell her i huset

Skriv en ny kommentar

hits