Harry-tur (light)

I går var jeg og en venninne på Harry-tur til Strømstad - ifølge kjennere kvalifiserer ikke vår tur til en ekte Harry tur (!) fordi:

1. Vi hadde ikke bil med oss - en harry tur kjenner har bil og tar fergen fra Sandefjord til Strømstad, hamstrer som en gal på fergen, kjører til Nordbyen og handler mat som en gal og kjører til Moss og tar fergen over til Horten og E18 hjem.

2. Vi handlet ikke øl, vin, sigaretter, snus og sprit som GALE

3. Vi handlet heller ikke mat

Vi derimot tok 10.oo fergen (fremme 11.30) ruslet i Strømstad, spiste lunsj, skravlet, shoppet og koste oss til vi tok 16.30 fergen hjem igjen og var hjemme igjen kl. 19.00.

Hjemturen ble litt slitsom da det var ganske store dønninger så båten var i konstant bevegelse. Litt ubehagelig men greide meg uten å bli kvalm.  Blir alltid like overrasken over HVOR MYE folk handler - 4 kasser øl, vin, sprit og sjokolade, sigaretter og snus i store kvanta.  Hadde egentlig tenkt å ta bilde inne på Tax-fri butikken - men det kunne jeg bare glemme for det var overfylt!


Koselig i Strømstad - hver fra Indre Havn, ikke så mye båtliv enda men om en måned eller to er det stappfullt her.


Laholmen HotellBåthavna


Færder Fyr - her var det vanskelig å få tatt bilde vannrett !


I smulere farvann - inn Sandefjordsfjorden.


Vøra Camping og badestrand.

Ha en trivelig helg!6 kommentarer

farmoringrid

13.05.2011 kl.12:44

Jeg får handlingslammelse på slike turer. Jeg surrer rundt og vet ikke helt hva den voldsomme handlingen og energien mine med - handlende er godt for. Ender med at jeg kommer hjem med bare noe småtteri og er fornøyd med det.

Flotte bilder fra Stromstad som i virkeligheten er en koselig liten by.

quiltmania

13.05.2011 kl.13:09

farmoringrid:enig med deg - jeg blir lett handlingslammet på slike turer og sitter igrunnen bare med STORE øyne og ser - noe jeg også gjorde i går.

fruensvilje

13.05.2011 kl.18:02

Jeg synes att du og din venninne var super fornuftige:))hva i all verden skal en hamstre så til di grader for?det er jo ikke krig og heller ikke hungersnød i landet vårt,men underskudd på tid til å nyte og bare leve livet godt noen har lært:)

tubakk

13.05.2011 kl.19:25

Høres ut som jeg heller ville tatt følge med dere enn på en hamstringstur. Har aldri skjønt meg på slike turer. Kosetur = best. God helg!

Tove

13.05.2011 kl.20:15

Elsker harryturer. og strømstad er en flott by da.

Med andre ord

24.05.2011 kl.10:26

Harry eller ei - en tur til Strømstad er veldig koselig (og litt innbringende!) synes nå jeg!

Skriv en ny kommentar

hits