Flere vesker

Produksjonen av vesker fortsetter - hodet mitt er fylt av  "tusen" ideer til vesker og veskedekor, men får ta meg en pause nå (kanskje)  Her kommer de forløpig 2 siste.

Må først skryte av en nettbutikk innen quilting - POLARQUILT
I påsken satt jeg og surfet på nettet og dumpet litt tilfeldig over denne butikken - og til min lykke hadde de canvas stoff.  Dette er litt grovere/fastere stoff som er flott til vesker. Har lett etter dette og ble glad - i tillegg bestilte jeg magnetlåser og litt andre dubbeditter jeg trengte til veskeproduksjonen min. Det som var så flott var at de var superraske - onsdag etter påske lå konvolutten i postkassen min!!! Kjempeflott!  Det er noe med det å handle på nettet da er en i kjøpsposisjon og vil ha det raskt!

De fleste nettbutikker i Norge har god service og er raske til å sende ut bestillinger, men dette var superraskt.  I tillegg hadde de bra utvalg så det er ingen tvil om at jeg skal tilbake ditt og handle ;O)


Her har jeg brukt off-white canvas, på det grønne stoffet har jeg brukt krympestoff (?)
Det fungerer på følgende måte: Ta stoffet du vil krympe og legg oppå en bit av krympestoffet - sy de sømmene du vil (jeg har frihåndsquiltet).  Når du har sydd ferdig legger du dette på strykebordet og damper det - Voila.... det krymper 30% og du har et nytt stoff - denne gangen boblestoff.  Morsomt og gir en fin effekt.


Her er detaljbilde av krympestoffet.  Som en ekstra effekt har jeg her sydd på noen små perler her og der.


Her en veske til med plast på midtstykket - den er i lin. 
Det som er moro med å sy vesker er at de blir så forskjellige selv om utgangspunktet er likt.  Den sorte her tror jeg blir min favoritt.3 kommentarer

Tove

06.05.2011 kl.12:35

Orginale vesker. Jammen er du flink.

fruensvilje

06.05.2011 kl.16:19

Fine vesker,likte godt den boble effekten du brukte

janomine

20.05.2011 kl.13:27

Kjempefin veske. Det er virkelig moro å sy med "krympestoff".

Skriv en ny kommentar

hits