Quiltelagsmøte og litt shopping

På tirsdag var det siste quiltelagsmøte før sommeren.  QuilTe'n fra Arendal var på besøk med butikken sin og det ble som vanlig handlet "over en lav sko"  .  Moro når butikkene kommer på besøk og presenterer seg.  Denne butikken hadde med seg et rikholdig utvalg av stoffer og modeller så her var mye å bli inspirert av.

Jeg var egentlig litt beskjeden i min shopping (!) denne gangen. Dessverre for meg hadde de med seg masse stoffer i pasteller og DET er ikke akkurat i min gate.  MEN du verden så mange flotte stoffer det finnes.  Her er hva jeg shoppet.


2 hefter med mønster - selvfølgelig falt jeg for 2 mønster og de var jo i forskjellige hefter så da måtte jeg jo kjøpe begge.  Uglestoffet  og det stripete var jo bare morsomt og fikk bli med hjem.  Stoffet til venstre var litt kult og litt sært og får også bli i min stoffsamling.

Tidligere i vinter ryddet jeg i stoffene mine og startet prosjekt "BRUK OPP MOTIVSTOFFER" og bestemte meg for at jeg skulle slutte å kjøpe slike stoffer..... hhmmm... hvor lenge varte det da... ikke veldig lenge - for plutselig har det sneket seg inn motivstoffer igjen.  Utrolig hvordan disse stoffene "roper" på meg ;o)
Stoffet på bildet under kjøpte jeg i Bergen tidligere i vår - prøvde både å overse det og stå i mot der det sto i hylla og ropte på meg -jeg kjempet i mot lenge - men greide ikke å stå i mot!!!!  Fargemessig er dette helt i min gate og jeg synes disse kattene var såååå kule.... 

Prinsipper er tydeligvis til for å brytes når det gjelder meg og quiltestoffer.
I løpet av siste måned har det kommet både katter og ugler inn i heimen!

5 kommentarer

fruensvilje

05.05.2011 kl.16:05

Dette blir som meg og papir dette da:))men det blir jo lettere og morsommere å produsere når en har et lager å ta av:))det blir helt sikkert noe kjempefint av disse festlige stoffene

quiltmania

05.05.2011 kl.22:11

fruensvilje: hi,hi... enig med deg at man måååå ha mye å velge i for å lage noe fint.

Med andre ord

05.05.2011 kl.23:21

Ja, klart prinsipper er til for å brytes! ;-)

Jeg likte veldig godt både uglestoffet og det "sære" til venstre. Rart det der hvordan enkelte varer/produkter/farger/mønstre "roper" på oss og vi ikke klarer å la være å handle. Litt skummelt, kanskje, men også moro. ;-)

tubakk

05.05.2011 kl.23:31

Så flott det uglestoffet var, da. Og det med kattene. Merkelig nok har jeg også mange av disse katestoffene, selv om jeg ikke er så begeistret for katter i levende live. Men fargene tiltaler meg til de grader. Mesteparten av mine stoffer er i skarpe farger. Gleder meg til å se veskene dine. Jeg tenker alltid på å sy meg veske selv, men kommer liksom aldri igang. Venter på inspirasjon....

Jannicke

06.05.2011 kl.12:03

Kjære Heidi:-)

Du er superfenomenal med denne syingen din..!!! Syns jeg ser snurten av vesken du sydde til meg også:-) bruker den hver dag!!!!!

Skriv en ny kommentar

hits