Veskeproduksjon

Sola skinner - temperaturen stiger - hagearbeid venter - så det blir litt mindre tid til søm, men litt pusler jeg nå på da. 

 Hadde behov for å sy noe annet enn tepper så nå har det gått i veskeproduksjon i det siste.  Her kommer de 2 første.  Måtte bestille noen småting på nettet i påsken (og har mottatt det) så har i alle fall 2-3 til i produksjon.

Disse er ikke så store ca 20x30cm - alt etter hvor mye stoff jeg hadde til rådighet.  Som en effekt har jeg plast foran det mønstrete stoffet.  Det er en utfordring å bruke - symaskinen min var absolutt ikke samarbeidsvillig i starten men etter litt prøving og feiling er jeg fornøyd.  Resten av vesken er i lin.  Siden de ikke er så store har jeg ikke laget innvendig lommer, men den har fått magnetlås øverst.

Formen min er forøvrig stigende - og det er deilig.  Forkjølelsen har heldigvis sluppet taket så jeg kan nyte uteliv og hagearbeid.  Nå står et tannlegebesøk for tur - så en tur innom legen for en øreskyll (!!) og SÅ er det nok tid for et glass hvitvin på terrassen i ettermiddag.

Tror ikke jeg prioriterer å sitte inne og se på bryllupet fra England - jeg får nok med meg både kjole, hårfrisyre og gjester allikevel tenker jeg.

Ha en strålende dag!

 

5 kommentarer

I gode og onde dager!

29.04.2011 kl.10:37

Skikkelig fine.

Julie

29.04.2011 kl.17:26

Sv: Takk for kommentaren på bloggen min. Det var veldig gøy å få prøve noe nytt. Jeg likte spesielt godt at vi ikke fulgte en bestemt oppskrift, men bestmte selv hvor stor den skulle være og fargekombinasjoner. Absolutt noe jeg vil fortsette med på egen hånd. Veldig fine vesker du har laget!! Imponert over at du turde å bruke plast! Tenker at symaskinen ikke likte det så godt nei. :P

fruensvilje

29.04.2011 kl.18:20

Veldig fine vesker,jeg lurte litt på skinet i mønsteret ja:))trudde det var plastbelagt stoff.

Praktisk med litt små vesker også ikke altid en har behov for det store.kos deg i hagen og fortsatt god bedring

Med andre ord

29.04.2011 kl.23:04

Kjempetøffe vesker!

Fortsatt god bedring! Du skal se hvitvinen på terrassen gjør underverker. ;-)

tubakk

05.05.2011 kl.23:33

Stilige!

Skriv en ny kommentar

hits