Dårlig form = dårlig blogging

Den siste tiden har jeg vært i dårlig form og sykemeldt  - når formen er stigende og jeg optimist så tror du ikke at jeg blir forkjøla....!!!! AArrgghhh....   Helgen har stort sett gått med til å hoste og nyse.  Prøvde meg ute med litt hagearbeid i går -men ga fort opp og tusla inn til sofa'n igjen.  Utrolig irriterende - har jo gleda meg så til våren og var virkelig klar for å kose meg ute denne helgen.  Får bare ta det med ro - ingenting blir bedre av at jeg er irritert.

GREVLINGEN HAR VÅKNET! 
Grevlingen har vært på sitt første besøk og lagt igjen sitt  "visittkort" i blomsterbedet.  Rotet rundt så løkene spratt har den også gjort

- OG RÅDYRA HAR SPIST TULIPANENE!
Rådyr liker godt tulipaner og i det ene bedet mitt har den forsynt seg av bladene (stakkars den var vel sulten)  Tror ikke den har spist knoppene så her blir det tulipaner uten blader.

Torsdag til fredag var jeg barnevakt for 2 små prinsesser - alltid koselig og vi tilbrakte kvelden med å male påskeegg, spise pizza og være ute og sykle.  Her kommer noen bilder fra sykkelseansen. 

På syfronten er det stille her hos meg - holder på med et veskeprosjekt - det går smått når en har "ull i hodet".
En annen ting er at mønsteret er dårlig, må nok heller stole på min egen kreativitet for å komme i mål.

7 kommentarer

Tove

11.04.2011 kl.10:33

Hyggelig å høre fra deg igjen. Ja livet går jo opp og ned. Ønsker deg fortsatt god bedring ihvertfall.

farmoringrid

11.04.2011 kl.10:49

"Ull" i hodet er ikke tingen når en vil kose seg ute i vårværet. To skjønne pinsesser du har der. God bedring til deg!!

fruensvilje

11.04.2011 kl.11:26

God morgen og god bedring.Hagearbeidet venter nok på deg så slapp av du så du blir kvitt ulla i hodet.

Grevling i hagen ,det var ikke noe trivelig,grevlinger skal liksom være ute i skogen,rådyr og hjort også skal tru hvorfor disse ville dyrene roter seg inn i hagene til folk.Her hos oss finner dei iallefall nok mat i utmarka alikavel trekker dei helt inn på tunet.Søte prinsesser,er det tantebarn eller barnebarn

mammaoglitttil

11.04.2011 kl.11:45

Du får ha masse god bedring!

Gleder meg til du blir ferdig med den veska du snakker om, og legger ut noe bilder. :)

quiltmania

11.04.2011 kl.13:30

mammaoglitttil:Takk for det - bilde av veska kommer... ;o)

quiltmania

11.04.2011 kl.13:36

fruensvilje: takk for det. Prinsessene er mine to minste tantebarn. Rådyra har nok spist tulipanene mine for å få litt frisk mat i den skrinne våren. Grevlingen er jeg ikke så glad i - den roter så. Selv om jeg bor i et hus som er nesten 100 år har dyra beholdt sitt trekk over eiendommen. De går stort sett samme rute hver natt - som for å minne oss på at de var her først (?)

Ganske utrolig med dyr så tett innpå sentrum - bor bare ca. 2 km fra byen.

Kjersti M

26.04.2011 kl.10:09

Får håpe formen har tatt seg opp og hodet ikke er ullent lengere. Det er vel bare krype under pleddet og ta livet med ro når kroppen ikke henger med.

Skriv en ny kommentar

hits