Mandag morgen!

Ny dag - ny uke og sola skinner!!!! ;o)
Deilig - nå tror jeg virkelig på våren.... tulipaner, krokus og påskeliljer har begynt å røre på seg og titter forsiktig opp av jorden. Fin tid foran oss.

Har ikke vært på syrommet denne helgen, men ble ferdig med 2 nett før helgen.  Rettere sagt fredag.  Da mistet jeg nettforbindelsen - uuuaaahhh.... abstinens!!!! Men du verden så mye annet jeg fikk gjort den dagen.  Ble jo supereffektiv!!!!  Her ble huset støvsuget og vasket, Plantasjen ble besøkt og blomster handlet inn, mat forberedt og laget!  Det var visst bra for husmorgenet at nettforbindelsen røyk!


Her er de!


Detaljbilde:
Etter å ha sydd linvesken ferdig syntes jeg det ble litt hardt med det svarte fløyelsbåndet, sydde på noen perler og vips så forandret hele vesken seg.

Om det er kjedelig å sy flere av samme modell?? Ikke foreløpig - nå måtte jeg bare sy en liten veske i lin for å se hvordan det ble.  Det er noe med prosessen som tiltrekker meg - blir det slik jeg ser det for meg oppe i hodet mitt?  Blir strukturen anderledes ved å quilte buer kontra frihåndsquilte?  Alle slike ting opptar meg og gjør at jeg bare MÅ sy en til, hi,hi...  Lappedamer er litt gale og vi er store samlere av stoffer.

Ønsker alle en flott mandag!

2 kommentarer

fruensvilje

28.03.2011 kl.10:11

God morgen.Fine vesker,ikke altid så mye som skal til for å pynte opp litt nei.Ja denne datamaskina tar nok litt tid ,hi hi så det kan være lurt å slå av innimellom.Ønsker deg en fin dag,kos deg med vårfølelsen og stoffene dine

17.04.2011 kl.17:48

kjempe fine vesker du har sydd

Skriv en ny kommentar

hits