Overinspirert!

Har litt for mange ideer oppe i hodet mitt om dagen - og resultatet - får ikke gjort en eneste ting!!!! Bare virrer rundt på syrommet og går ut igjen!!!

1. Har lyst til å sy en haug med nett/vesker for jeg har så mange ideer til pynt og fasonger - men kan ikke sitte og sy alt dette for eget lager - det er en grense for hvor mange vesker jeg kan ha.  Men lageret av lin og dongeristoffer roper veeeldig på meg.....

2. Burde ha gjort ferdig slumreteppet til en venninne - men kommer ikke videre da tanken på at jeg kanskje, bare kanskje har for lite stoff.

3. Skulle ha gjort ferdig teppet som jeg synes ble litt mislykket/urolig - får nok bare ta en "sjefsavgjørelse" og smelle på en kant og få det ferdig, selv om jeg ikke er fornøyd.  Det skal IKKE produseres flere UFO'er.

4. Prosjekt bruk opp har noen stoffer igjen og ett av de "roper" på meg - men jeg tenkte jeg skulle få ferdig  teppet omtalt på punkt 3 først.

SÅ - mens jeg bare har virret rundt - har jeg også shoppet litt  på nettet.  Ikke så voldsomt - egentlig veldig beskjedent.... salg var det også!  3 meter stoff og halve glidelåser til pynting av vesker (som jeg jo IKKE skal sy, hi,hi...)Disse stoffene kan kanskje inspirere meg til å få ut noen ideer - håper jeg. Friske farger som jeg liker.

Ha en fortsatt flott vårdag!

 

Én kommentar

Siv Svanem

22.03.2011 kl.16:00

Gleder meg til å se resultatet..

Skriv en ny kommentar

hits