Nye nett

Så var 2 nett ferdige. Ett i blomstrete lin og ett i dongeri.  Begynner å bli fornøyd med fasongen - høyde,bredde og lengde på hanken.  Enda noen justeringer før jeg er 100% fornøyd men disse er godkjente ;o))


Nettet til venstre er i et lekkert blomstrte linstoff som jeg kunne ønske mer mer av.  Dette kjøpte jeg under Norsk Quilteforbund sitt årsmøte i 2010 - har surfet rundt på nettet for å se om jeg kunne finne noen fine linstoffer men har ikke hatt hellet med meg så langt.  Dette nettet ble jo bare yndig syntes jeg.

Nettet til høyre er sydd i et dongeristoff som var en rest av en gardin (!)  Med fløyelsbånd og blonde ble det ganske stilig.

Nettet i linstoffet er quiltet i buede former med sandfarget trår og dongeristoffet er frihåndsquiltet.

Mønsteret er fra et amerikansk quilteblad - i alle fall utgangspunktet - men jeg har endret på det i alle retninger - det lille nettet er forminsket.  Her trenger en bare 2 stk. 30 cm + litt blonde.

Disse nettene gir meg lyst til å sy for salg - må en tur i tenkeboksen rundt dette.  Muligheten for å opprette en butikk på Epla.no er jo et alternativ, delta på messer, ha salgsbod på markeder.  Det er jo alltid en risiko, får man solgt og til hvilken pris???  Innspill mottas med takk!!!

Her skinner sola og det er vår i lufta - rådyr er observert på morgenkvisten - Koselig!
Etter sporene å dømme venter de på at tulipanene mine skal dukke opp - så de kan få noe mat....

Ha en trivelig dag ;o)

 Én kommentar

tubakk

22.03.2011 kl.08:55

Disse nettene ble jo helt yndige. Er det ikke rart at de stoffene som blir liggende har vi kjøpt mye av, mens de stoffene vi virkelig elsker, har vi bare kjøpt et lite stykke av. Ellers er det vanskelig med salg synes jeg. Er av og til med på messe i quiltelaget, men det blir ikke noe fortjeneste på det, selv om kundene synes vi er altfor dyre. Selger av og til noe privat, men da etter avtale om pris. Har ikke lyst til å selge ting som jeg knapt nok får dekket materialutgiftene til. Så om du prøver å lage butikk, ikke selg for billig, da.

Skriv en ny kommentar

hits