Ikke spesielt vellykket... del 1....

Vel, vel, vel .... noen ganger går det ikke så bra som man tror.  Selv om fargene i hovedblokken er samme farger som i kanten ble dette urolig og ikke spesielt vellykket.  

Da jeg startet med dette var tanken å ha kvadrater i knallfarger rundt blokkene. På min jakt etter stoffer i riktig fargetone i stoffsamlingen kom jeg over dette stoffet som passet perfekt i fargen.  Skal innrømme at tanken slo meg om at dette kom til å bli urolig og rotete - men pytt, pytt - den som intet våger intet vinner.

Morsomt å vise noe som ikke er helt vellykket også - nå er det en av 2 muligheter:

1. Legge blokkene vekk i en skuff og glemme hele greia (og ha produsert en UFO)

2. Ta utfordringen - se om jeg kan få roet det ned så det blir et fint teppe alikevel
   Fargene passer perfekt men ble urolig - nå sprinter jeg til syrommet og ser hva jeg kan gjøre for å roe dette ned

Følg med, følg med.... rapport kommer senere ;-)

3 kommentarer

leirabestas

07.03.2011 kl.10:37

Barn elsker knallfarger,og på ett nøytralt barnerom uten mønster i veggane blir dette supert,synes vi tør bruke knallfarger altfor lite jeg.

Så fra meg så var teppet helt supert:))

quiltmania

07.03.2011 kl.11:03

leirabestas: Takk for det - jeg liker også knallfarger men dette ble ikke slik jeg hadde sett det for meg i hodet mitt - men nå har jeg fortsatt litt på det og tror det blir bra til slutt. Farger er moro!

Med andre ord

07.03.2011 kl.19:44

Hmmm... Jeg er spent på fortsettelsen, og regner med du finner en idé som "redder" dette. Når det er sagt, tror jeg faktisk de sterke fargene dette ga kan være fint i sitt rette miljø. Jeg synes det er helt feil å kalle det lite vellykket. Lykke til uansett hva du velger å gjøre!

Skriv en ny kommentar

hits