Glemte dette!

Planen var jo å ha 2 tepper i det forrige innlegget - men ble så ivrig at jeg bare trykket på "lagre og publiser"   her kommer teppe nr4:

Flere sauer:
Sauer i en anne variant - denne gang på grønn bunn!  Her var utgangspunkte kun 30 cm. stoff.  Ikke mye å sprudle på det.  æstoffet ble skåret i 15 cm kvadrater.  Da jeg la de utover manglet jeg en kvadrat !!! Etter litt grubling ble løsning en kvadrat fra det andre sauestoffet på svart bunn.  (Den blokken får illustrere de svarte får!)
Grønnfargen i stoffet var veldig vanskelig å finne stoffer å ha inntil så her ble det svart og hvitt.  Den svarte kvadraten er kuttet 10,5 cm, remsene rundt kvadraten er kuttet 3,5.  Ved å bruke inchfoten blir den da 15.x15cm.
Teppet ble ikke stort 69x83 cm, det er frihåndsquiltet med knall grønn tråd.

 

4 kommentarer

Julie

28.02.2011 kl.11:29

Kjempe fint teppe! Likte de sauene! Hvor lang tid tar det å lage et slikt teppe? Jeg syns det ser så innviklet ut! Men nå går jeg på et sykurs der vi snart skal lære quilting! Håper jeg får det til slik at jeg kan quilte hjemme på egenhånd! =)

quiltmania

28.02.2011 kl.15:12

Julie: vanskelig å si hvor lang tid det tar. Dette er IKKE innviklet - når du får tatt et kurs "knekker du koden" Her er det bare kvadrater. For å lykkes med quilting er nøyaktighet viktig. Du er jo så flink til å sy så dette kommer du til å fikse lett ;o)

leirabestas

28.02.2011 kl.15:25

Nydeligt,du er flink til å få det til:))ønsker deg en fortsatt fin dag

Julie

28.02.2011 kl.17:35

Godt å høre at det ikke er så innviklet som det ser ut som! Gleder meg til å prøve, og jeg skal forsøke å være nøye! =) Kos deg videre med syingen!

Skriv en ny kommentar

hits