Juletreteppe ferdig.

Det drar seg fort mot jul og det er på tide å gjøre ferdig prosjekter som har vært i arbeid.  Dette juletreteppet har ligget nesten ferdig siden i sommer, manglet bare å applikere på hjertene.  Nå er det gjort - tok ikke lang tid heller.
Teppet er allerede solgt så nå er det bare overleveringen igjen - og håpe at mottakeren blir fornøyd.


Dette ble en litt enklere variant av det jeg har sydd til meg selv.  Snøkrystallene tok for lang tid så det ble bare hjerter denne gangen. Her skulle jeg sette inn linken til mitt teppe, men Blogg.no spøker med meg i dag (igjen) så må komme tilbake til det.

Fant frem min absolutt eldste UFO i går og har lagt den på vatt og bakstykke og var klar til å quilte den - MEN så hadde jeg ikke riktig undertråd!!!! AAARGHHHH!!!! Nå må jeg en tur til byen for å kjøpe tråd før jeg kommer igang.
 

5 kommentarer

Trulte

19.11.2010 kl.18:46

Flott ble det teppet....Den som skal ha det blir nok fornøyd tenker jeg, det er jo nydelig.

Med andre ord

22.11.2010 kl.21:55

Du er bare SÅ flink! Teppet ble veldig stemningsfullt og fint. Jeg er overbevist om at den nye eieren kommer til å bli fornøyd med det. Flinka! ;-)

Julie

26.11.2010 kl.16:12

Kjempe fint juleteppe! =)

Anne Kari Reutz

30.11.2010 kl.19:03

Hei på deg Heidi!

Det var kjekt med en liten prat med deg igjen - lenge siden sist nå. Men det er aldri vanskelig å finne tonen med deg!!!

Takk for å ha "gjenoppfrisket" hukommelsen min mht Edmund Cluett-bilder, jeg skal invitere Barbara ned en kveld, har allerede gitt beskjed om at det er røde stoffer jeg har mest utvalg av for tiden. Og det kan jo passe godt i disse juletider. Men jeg husker ikke helt om hvordan vi tegnet motivet, var det på bakgrunnstoffet?

Jeg er imponert over den fine bloggen din, og over energien din. Og det gode humøret ditt! Vi snakkes!

Klem fra Anne Kari

Conny

04.12.2010 kl.12:36

Kjempefint. Har forelsket meg i teppet. Lager du flere, så er jeg interessert :)

Skriv en ny kommentar

hits