Flere bilder fra utstillingen.

Siden jeg plundret med opplastingen i går kommer det her noen flere bilder fra utstillingen i helgen.


Som du ser er det stor variasjon innen lappeteknikk, her er uttalige muligheter og teknikker å lære seg, alltid noe nytt å lære.  Utstillingen viste en stor variasjon og bredde. Her var store tepper, små tepper, løpere, vesker og toalettvesker.  Noe for enhver smak,

Må virkelig berømme de to som hadde ansvaret for å henge opp alt sammen.  De har gjort en kjempejobb! Alt var så smakfult satt sammen og som bildet rett over her viser var det noen kreative løsninger.  Det var veldig tydelig at det lå en helhetlig tanke bak. 

5 kommentarer

leirabestas

08.11.2010 kl.19:16

Her var det mye forskjelligt og mye fint,hadde eg vært venn med symaskina så hadde eg villet lære dette selv,men desverre så vil ikke symaskina være venn med meg:))har no ei venninne som syr da,så det hender att eg bestiller med henne.

Er det god salg hos dere?

quiltmania

08.11.2010 kl.19:56

leirabestas: Salget var veldig bra. Noen solgte mye, men andre solgte lite. Slik vil det alltid være. Det vi alle trodde skulle selge veldig bra, solgte lite. Rare greier. Moro var det i alle fall.

Synd du ikke er venn med symaskinen din for lappeteknikk er veldig moro. Har ikke noen råd i den forbindelse annet enn å spørre om symaskinen er "frisk"? Kjedelig når arbeidsverktøyet svikter.

tubakk

08.11.2010 kl.20:48

Hei, og tusen takk for synet. Masse utrolig flott å se her. Du får bare begynne med trekanter. Bestem deg for eksempel at du skal sy 10 blokker for uka. Det er ikke mye. Etter 4-5 måneder er det nok blokker til et helt stort teppe - supert. Jeg holder på med mange slike prosjekter, og noterer i ei bok etterhvert som jeg har gjort ferdig månedens oppdrag. Når ikke å bli lei av noen arbeider da. Lykke til!

leirabestas

08.11.2010 kl.21:02

joda maskina skal være frisk den,iallefall etter att eg fant ut att nåla stod skev i:))ikke rart tråden bare ville slitne

Trulte

11.11.2010 kl.12:50

Har vært hos deg mange ganer, men ikke kommentert så ofte. Du lager så mye fint. Koselig å se annet enn strikking som jeg er hekta på nå.

(Tusen takk for at du la inn link til bloggen din i Facebook gruppen Kreative Bloggere.)

Skriv en ny kommentar

hits