Utstillingshelg

Så var endelig helgen her da Sandefjord Quiltelag skal ha sin utstilling. Teppene som skal være med er innlevert, produkter som skal selges er ferdig - gjenstår bare å prise de (vanskelig jobb)  Blir spennende og jeg håper mange tar turen innom.  Er du i Sandefjord i helgen er det bare å ta turen til:

Øvre Myra
Åpningstider: Lørdag 11 - 17 og søndag 12 - 17
Det er utstilling, butikk og kafè

Kommer du fra innfartsveien  E-18 kjører du til rundkjøringen ved Tempokrysset, tar til venstre, så første vei til høyre og første vei til venstre. Vips - så er du fremme!  Velkommen innom i alle fall.

Elementene på bloggen lever fremdeles sitt eget liv - en dag er side-elementene der de skal være for i det neste være øverst, nederst eller ikke der i det hele tatt.  Har lyst til å lage en ny header men tar ikke sjansen på å bruke mange timer og ikke få det til fordi elementene spretter rundt omkring.
Collage laget i PhotoScape som jeg lastet ned for en stund siden. Enkelt og brukervennlig program.  Hvis du trenger et gratis redigeringsprogram er dette et bra alternativer i jungelen av programmer.

 

2 kommentarer

Tove

05.11.2010 kl.16:41

Bor litt for langt unna. Men skulle gjerne hvert der. Håper du får solgt noe.

leirabestas

05.11.2010 kl.19:03

Ønsker dere lykke til

Skriv en ny kommentar

hits