Kanskje har jeg litt dårlig tid...

Hadde planer om å være super-effektiv i helgen fordi det nå bare er 2 uker igjen til Utstilling og salgsmessen til Sandefjord Quiltelag. Men nei da - slik ble det ikke. Snakk om å plutselig bli "sigen i sirupen" da. Ikke hadde jeg lyst til å sy - men gjorde et forsøk og brukte laaang tid på å sy en lomme til en veske. Alt ble feil! Lommen til venstre på bilde brukte jeg minst 2 timer på!  Dette skal da (forhåpentligvis) bli en veske, men med denne fremdriften blir den ikke ferdig før til sommeren.

Etter å ha sydd (eller prøvd å sy)på fredag formiddag var det på tide å dra i familiebesøk hvor jeg blant annen traff denne søte lille jenta ;o)Dette er Nora, min yngste niese og katten Sofie.  Utrolig hva den katten må gjennomgå. Nora er et lite fyrverkeri som er høyt og lavt, elsker å pynte seg.
Koselig å være sammen med disse småjentene etter en treg dag på syrommet.


Her er storesøster Marie fotografert ved en tidligere anledning.

Nå er det rett opp på syrommet og se om jeg kan komme litt videre!

Ha en fin mandagskveld!

3 kommentarer

mokitas

26.10.2010 kl.08:42

En Må liksom bare ta seg sammen noen ganger, å du er da jammen flink og skal være med på utstilling også... Jeg husker når jeg dreiv å klundret med problem da jeg var sydame, måtte jeg bare legge fra meg hele greia og sove på det. Dagen etter var det ikke noe problem, rart gitt...

kjersti m

26.10.2010 kl.13:28

Ikke alltid sy lysten er der når man trenger den men det skal jo være lystbetont.

Skjønn frøken, skjønner godt at du heller valgte å besøke henne.

Med andre ord

27.10.2010 kl.14:13

Noen dager er verre å få gjennomført planene og alt går litt tråere enn vanlig. Forhåpentligvis er de dagene i mindretall slik at veska, for din del, blir ferdig i god tid før sommeren! ;-)

Tusen takk for de koselige kommentarene du legger igjen på bloggen min. De lyser opp tilværelsen for meg!

Ønsker deg en onsdag i superklassen! ;-)

Skriv en ny kommentar

hits