Med stormskritt...

nærmer jula seg!  Så er allerede i gang med juleproduksjonen. Er litt ekstra tidlig ute i år siden jeg skal være med på Utstillingen til Sandefjord Quiltelag og ha butikk sammen med noen andre medlemmer. Spennende å se om vi får solgt noe. Disse brikken har jeg lagen noen få av - synes de ble fine.  Enklere kan det ikke bli - 8 hjerter i en sirkel applikert på lin.  Morsom at det dannet seg en stjerne også da.  De lilla hjertene kjøpte jeg hos Annequilten da de var på besøk, de røde er fra eget stofflager.Så var det å finne riktig pris på det en skal selge da. Alltid vanskelig.  Har brukt 30 minutter på å sy siksak rundt alle 8 hjertene. De røde er tegnet på vlisofix, klippet ut, strøket på stoff og klippet ut. Så var det å plassere de i sirkel og klippe rundt kanten. Totalt må jeg har brukt litt over en time på alt.  De lilla hjertene betalte jeg 48 kr. for. Linen tja hva kostet den i sin tid.  Si at det er materialer for 75 kr. da.  Er det da urimelig med kr. 175 for denne?

Når en driver med håndarbeid så får man jo aldri betalt for tiden man legger ned, men det er jo koselig å føle at man ikke står og gir bort ting.   Nå konkurrerer vi som syr med import fra Østen.

Vel, vel for se hvordan det går - får jeg ikke solgt produktene mine er jeg jo tidlig ferdig med julegavene!!!

Tar gjerne imot inspill!

 

5 kommentarer

Katrine Stensland

12.10.2010 kl.18:12

175,- er hvert fall ikke urimelig!! Brikkene var jo kjempefine, og man forstår at slike ting tar tid. Opp mot 250,- synes jeg godt du kan ta. Forstår imidlertid at det er vanskelig å prissette egne produkter.

Tove

12.10.2010 kl.18:36

Nei synes ikke det er urimelig. Håndlagede ting er veldig dyrt og skal man kjøpe det i en vanlig butikk så koster det minst det dobbelte.

Lykke til og håper dere får solgt noe. Spennende å høre hva folk vil dem!

Trulte

12.10.2010 kl.20:53

Fine brikker. Mye fint i bloggen din. Jeg har ikke vært her før,, og vil også takk for kommentaren på "Grynt på Gyngestolen".på http:://min.abcblogg.no (linken under navnet mitt går til det som muligens skal bli min nye blogg...)

mokitas

12.10.2010 kl.21:19

Du er så flink, matrialer er kostbart. Å litt må jo ha for jobben også, så nei 175 er ikke dyrt. Du får heller slå av litt for kjennte da veit du, hvis du ikke får noe respons...

Veldig fine er dem ihvertfall..

tubakk

17.10.2010 kl.12:33

Hei, og tusen takk for koselig kommentar hos meg. Har sett litt på sidene dine, og her er jammen mye fint å henge øynene i. Vet ikke om jeg har vært inne hos deg før heller. Flotte brikker du har sydd der. Jeg også synes det er vanskelig med prissetting på ting jeg skal selge. Derfor selger jeg heller ikke så mye annet enn på bestilling. Da vet folk på forhånd hva de må betale. Men dersom jeg har vært med på ei messe, tenker jeg at dersom det er små ting (under 2 timers arbeid),så tar jeg fra 2 til 3 ganger materialprisen i utsalg. Dersom det er større arbeider, må jeg jo vurdere det litt nøyere, og som sagt gjerne oppgi pris på forhånd. Ellers syr jeg mest til familien og gir vekk som presanger. Ha en hyggelig søndag. Jeg må jo jobbe videre med trekant-teppet mitt. Skal finne fram alle mine blå stoffer nå.

Skriv en ny kommentar

hits