Er det noe jeg ikke har forstått???

En tur rundt i blogg.no en sen kveldstime gav meg en innblikk i en fremmed verden. Likte jeg det jeg observerte??? Svaret er nok NEI !

Så mye trutmunn, sexy poseringer, dagens outfit, hair extension, løsvipper, silikonpupper, tannbleking, pedikyr og manikyr fikk meg til å lure på om det er NOE ekte ved disse personene overhodet!!!!  I tillegg var det jo mye shopping (dyre sko spesielt), reiser og party-party.....  Du verden for et liv sier nå jeg....

Om jeg følte meg gammel og utrangert der jeg satt og leste til øye ble stort og vått????
Overhode ikke - ble bare så forundret over holdninger til livet generelt.  Hvor er disse menneskene om 10 år? Egentlig lurer jeg på hva slags samfunn vi går imot hvis dette er trenden....

Vel - godt å få det ut!!!!
Kunne skrevet mye mer om dette her kjenner jeg, men gir meg nå - tilbake til MITT liv - som akkurat nå dreier seg om å vaske og rydde hus, etter det blir det en tur ut på tur - i den virkelige verden!

Ha en strålende søndag!

Solnedgang over Eftang, sommeren 2010

11 kommentarer

Ingvild

26.09.2010 kl.11:27

Heia.

Den overfadiske verden er stor og vid. Men detter du skriver om gjelder helst de yngre bloggerne. Noen av de kan faktisk være ganske gode også. Jeg liker best å lese de som er skrevet av mer voksne.

Men en behøver ikke gå inn her for å finne den produktstyrte, overfladiske kapitaliske verden. Hvilke programmer kjører tv-kanalene på? Kast, fikse opp, kjøpe nytt, bli ung, bli tynn, bli vakker, rive hus, få alt vakkert og glatt.

Vi skal kose oss i verdenene våre, der vi slipper løsvipper og dyre design sko.

Du må ha en super, trivelig søndag. Det er mange fine bloggere, så ikke gi opp :).

farmoringrid

26.09.2010 kl.11:30

Jeg er så enig med deg. Syns det er nedstemmende lesning, men så vet jeg fra to barnebarn som blogget her at blogg og virkelighet ikke er riktig samstemt. De har foresten sluttet å blogge begge to.

La oss nyte det virelige livet.

tubakk

26.09.2010 kl.11:59

Joda, har samme oppfatning som deg når jeg ser disse ungdommene som skriver om ingenting. Tenker helst at stakkars dem. Men så er det noen også som skriver bra, og de er det kjekt å finne. Jeg har bestemt meg for å holde meg til hobbyen min for det meste på bloggen. Så har jeg iallfall noe å skrive om som interesserer meg og forhåpentligvis også noen andre med samme hobby. Ha en fin søndag!

Tove

26.09.2010 kl.12:30

Ja veldig enig med deg. Det meste dreier seg om dagens outfit og sminke og se mest mulig lekker ut. Hverdagens trivialiteter er det lite av. Men heldigvis finnes det en god del av de gode bloggene også det tar bare litt tid å finne dem

Marit

26.09.2010 kl.13:18

Helt enig med deg... Det er så mye rart her inne... der er inn å være superoverfladisk...

Farmors

26.09.2010 kl.16:08

Det er som om jeg skulle ha sagt det selv, jeg har også lurt litt på disse ungdomsbloggene. Men så finnes det faktisk noen ungdommer med mere normale liv også, heldigvis!

Consuming

26.09.2010 kl.19:36

Enig! Jeg blir også lettere sjokkert noen ganger. -Og så blir jeg så sjokkert over alle de slemme, stygge kommentarene disse toppbloggerne får fra misunnelige lesere. Hva skjedde med god, gammeldags folkeskikk? :)

leirabestas

26.09.2010 kl.20:24

Har hørt gutter si dei er litt redde for å skaffe seg ei jente,dei veit jo ikke hva som sjuler seg bak masken eller under genseren:))

Men enig med farmors ,heldigvis finnes det også flotte vakre ungdommer.

Jeg orker ikke prøve å lese alle disse ungdomsbloggene,trives godt i den voksne verden jeg

myruin

26.09.2010 kl.20:55

Det er vel heldigvis ikke sånn 'alle tenåringer' er, er det vel? Det er bare det at de synes bedre nå som de kan blogge for hele verden!? Jeg husker da jeg var 14-tis, det var noen av de da også. Men de var ikke synlig annet enn på skolen eller i nærmiljøet.. Det samme om unge mødre, de fantes jo like mange av de før, men det blir mer synlige i blogg-verden.

Tror jeg da. Men liker jeg det,- absolutt ikke. Og lurer på om de kommer til å angre når de blir voksne, eller om samfunnet da har endret seg til at det er normalt og greit?

I gode og onde dager!

27.09.2010 kl.09:55

Det er trist å lese om unge mennesker som er så opptatt av dagens outfit og såvidere. Men så tenker jeg at det er en epoke og så blir det folk av dem også.

Levepositivt

29.09.2010 kl.21:55

La dem drive med sitt.. Vi var en gang unge selv, og da var det andre ting vi styrte med fordi vi hadde ikke nett, men vi var da opptatt av moter og gutter... Jeg lar dem bare holde på.. er ikke vist å irritere seg over noe man ikke kan gjøre noe med.. Lev livet der du er, der vi er.. Din sannhet ligger i ditt hjerte, ikke i hva andre forteller deg:)

Skriv en ny kommentar

hits