Laber blogging....

Jeg kommer  visst ikke igang med bloggingen etter sommeren.  Laber sying har det også vært.

Men som den optimist jeg er tror jeg på bedre tider ;-)
Sy lysten kommer nok tilbake. Har vært ganske flink i dag i alle fall.  Selv om jeg egentlig skulle sy videre på slumreteppet til min venninne - ble det jammen til at jeg begynte på noe nytt i stedet :-)  Ikke store teppet denne gangen - måtte bare prøve ut noe. 
Her var jeg innom i sommer - Baroniet i Rosendal.
Spennende med omvisning i dette huset og høre historien.  Jeg har vært der før men like spennende denne gangen.  Vel verdt et besøk!


Baroniet er kjent for sin rose-hage, dessverre stod den ikke i full blomst da jeg var der - men klatrerosene var flotte.

Denne bygningen  støtte jeg på på vei ut igjen. Ganske flott der den står i all sin enkelhet.  Stor kontrast til hovedhuset da.

Kommer snart tilbake med et innlegg om mitt nye prosjekt :-)
Ha en fin kveld!

3 kommentarer

Tove

20.09.2010 kl.10:11

Så lekre bilder, skikkelig fint der. Det med blogging går jo litt i bølger. Noen ganger har man veldig skrivelyst andre ganger ikke. Mistet selv litt lysten etter at mamma døde, skrev jo mye for hennes skyld også, men nå begynner lysten å komme sakte men sikkert tibake.

KEW

21.09.2010 kl.21:46

Ja, ?? upp's and down's

vi må vel bar akseptere .. eller .. ????

Savner deg, Heidi ... og tenker på deg hver dag - når eg trekker opp og ned rullegardinen - Forbi min fantastiske orange engel !!

Skal på kurs i morgen ... Safran - med Gunn - på Quiltekroken

Lykketrollet

26.09.2010 kl.21:02

Hei..

Nydelige bilder , vi ser ting tydeligvis i likt fotoperspektiv..

*ler*

Masse vakkert du syr.. kjempeimponert.

Skriv en ny kommentar

hits