Sommeren på hell...Sommeren er definitivt på hell, badehåndkler og bikinier vasket og pakket bort for i år.  For meg som er glad i å bade har denne sommeren vært dårlig.  Kun 5-6 bad i sjøen i år...  enten var det regnvær og når det endelig ble fint så var det invasjon av brennmaneter.  Ja,ja sånn kan man jo ikke gjøre noe med.

Høsten har også sin sjarm - koselig å dra på tur da også.  I dag går turen til Folehavna, ytterst på Vesterøya. Kaffe og muffins blir med.  Været er sånn passe fint turvær, sol og skyer men ganske vindstille.

Inspirasjon i form at naturens farger er lett å få.  Bildet over er solhatt og bildet under er dagliljer.  Begge er stauder jeg har i hagen.  Begge fotografert med mitt ganske nye Sony A330 speilreflekskamera.  Er veldig fornøyd med det. Ønsker alle en strålende søndag!

Én kommentar

Tove

29.08.2010 kl.13:10

Ja det er mye flott med høsten og det er bare å psyke seg litt opp med slike ting du nevner. I dag er det to dager igjen av august og kjente høsten når jeg var ute og gikk tur med bikkja akkurat nå. det er litt sol, men det kalde nordavinden har kommet.

Skriv en ny kommentar

hits