Litt av en utfordring... 
Sandefjord Quiltelag sin konkurranse blir litt av en utfordring, men forhåpentligvis morsom. Lines Hobby hadde fått i oppdrag å finne 2 stoffer som skal benyttes i en konkurranse.  Tema/produkt er fritt MEN de 2 stoffene må være med i produktet.
Jeg var ganske spent på hva de hadde funnet, men hadde bestemt meg for at jeg skulle være med uansett hvilke stoffer som kom!  Man tar da utfordringer!!!  Her er de: De 2 stoffene til venstre må være med. I tillegg kjøpte jeg de 2 til høyre for å ha litt mer å jobbe med.
Om jeg er fornøyd med valget de hadde gjort? NEI!!!! men er glad de ikke var pastell.  Vel - en utfordring er en utfordring og da må en innfinne seg med å bruke ting en ikke liker.  Men synes det er spennende alikevel. 

Om jeg vet hva jeg skal sy av dette?  Å nei da - har ikke peiling enda.  Foreløpig ligger stoffene fremme så jeg ser de og så håper jeg på at et mirakel skal skje - og vips så har jeg ideen!!!!

Fremdriften på konfirmasjonsteppe er bra. MEN fant ut at jeg måtte sy 5 nye blokker for å øke størrelsen. Nå blir teppet 125x170cm.  Hadde planer om quilte det i dag, men får se hva jeg rekker.  Mye arbeid gjenstår selv om toppen er ferdig.  Nå skal det legges på vatt og bakside og nåles/limes.  Dette er den aller kjedeligste jobben. Så dagen i dag blir nok en syromdag.

5 kommentarer

Tove

23.04.2010 kl.16:37

Blir jo veldig spennende å se hva du ender opp med da.

farmoringrid

23.04.2010 kl.21:25

Du har jo materialer til et blomsterbed der!!

altvel

27.04.2010 kl.09:13

Spennende!

KEW

29.04.2010 kl.22:07

Ja? ! ka skal eg se etter ....

Lilla eller lys blått ??? ..............

Ohoooo - no ser eg det !!! Josa !!! ... skal sjekke om eg har noe !

KEW

29.04.2010 kl.22:09

Kofor kommer ikkje bilde mitt opp her ???

Skriv en ny kommentar

hits