På vei til quiltelagsmøteFørst og fremst - takk for koselige kommentarer i bloggen min. Setter veldig pris på det. Spennende å se hvem som er innom også.  En kommentar genererer også besøk og kommentar tilbake.

I dag er det møte i Sandefjord Quiltelag. Vanligvis er det første tirsdag i mnd. men pga påsken er det i dag. Koselig er det i alle fall.  I dag kommer Lines Hobby i Tønsberg på besøk.  Ser vel IKKE bort i fra at noen nye stoffbiter finner vei til samlingen min.  Rart hvordan de bare spretter i mot meg.... hi,hi...  Argumentet mitt for å kjøpe stoffer er jo at jeg liker å bruke mange stoffer i teppene mine - og da MÅ jeg jo også ha mange.... eheeemmm... litt dårlig argument da....

Det blå teppet jeg holder på med nå, der har jeg sikkert brukt 20-30 ulike stoffer - og ja - jeg kunne tenke meg flere.  Får se hva jeg kommer over.  Samlingen av hjertestoffer er også "skrinn" nå.

Bildet som følger dette innlegget er tatt på Eftang (mellom Sandefjord og Larvik) i mai 09.   Eftang er forøvrig et av mine favorittsteder (sammen med Folehavna) og der plukker jeg også liljekonvaler til 17.mai. 

Én kommentar

connie leira

14.04.2010 kl.20:06

Du for ett herligt berg,en drøm om noe sånt i min hage går eg og bærer på.Du er heldig som får møte mange likesinede,det innspirerer til å jobbe mer og en får dele erfaringer og så e det sosialt da

Skriv en ny kommentar

hits