Shopping....Her er noe av det jeg shoppet på Brunstad i helgen.  selv om jeg har flere komoder fulle av stoff og har hatt som mål det siste året å bruke opp det jeg har - ble fristelsen for stor - jeg MÅTTE bare shoppe litt.  Til venstre to linstoffer med sarte roser, matchende burgunder og et bånd.  Kan bli en søt liten veske.  Rullen midt på er 6 balistoffer, rullen står på 2 andre balistoffer som også hoppet ned i posen!   Spørs om jeg har råd til å kutte i de stoffene. 
Til venstre veskehanker i skinn.

Øverst et hjertestoff, har brukt opp nesten alle hjertestoffene mine så må nok begynne å samle igjen.
Av alle ting liker jeg stoffer med skrift - og jammen fant jeg ikke det også.  Det turkise stoffet var bare så fint at det fikk bli med.

Så kjøpte jeg en lys lilla materialpakke.  Er ikke så glad i sarte farger men falt for fristelsen.  Her er det 5 x30 cm.  Av det skal jeg få 3 litt store sminkepunger iflg.mønsteret.  Spennende om jeg får det.

Når det gjelder butikkene som var på årsmøtet helgen ble jeg litt betenkt da jeg så inn i de første butikkene.  De var SÅ like!!!!  De hadde jo nesten identiske stoffer.  Det meste var sart, blomstrete og lyst!  Jeg ble nesten deppa der jeg gikk - hvor ble det av variasjonen.  Forstår at det er trender men er det virkelig ingen som våger å gå sine egne veier?  De fleste hadde også Kaffe Fasset stoffer (de er nå i alle fall fargerike.)

På en måte ble jeg litt skuffa over dette for butikkene fremstår jo som en homogen gruppe.  Hva med oss som liker knallfarger???? Er det noe rart at en handler på nettet? 
Var jo noe knallfarger og andre stoffer da - men hovedtrenden var ikke helt i min smak.

Hadde planer om å ta bilder fra butikkområde - men det hadde blitt bare bakhoder for det var så fullt i butikkene hele tiden.  Det sier kanskje noe om at min smak er feil!!!! He,he....

3 kommentarer

KEW

23.03.2010 kl.22:40

Hmmm !!! Ser ut som om du hadde det vertfall litt kjekt ??

God til å handle er du også - nå venter jeg spent på resultatene ??

(hehehe .. ikke føl deg presset) Det er viktig å nyte handelen før du setter i gang...Ikke glem å nyt påsken

(PS ! Takk for fin helg i Sandefjord)

leirabestas

24.03.2010 kl.09:47

Takk for hyggelig hilsen på bloggen min.Du har mye flott å vise fram,er enig med deg når det gjelder farger er glad i sterke farger selv men butikkene er litt for opptatt av mote istedenfor mangfall.Du lyt ha en fin dag videre

Hobbystua

24.03.2010 kl.23:25

Heisann:) Takker hjertligst for koselig kommentar på min blogg. Men nå har jeg tittet igjennom her hos deg og du verden så flink du er til å sy,,mye fint og flotte farger. Yes jeg er glad i farger selv,så er nok lik deg på det området. Men misunner Dere som har fått evnen til å mestre sykunnskapene.

Ønsker deg en fortsatt kreativ og koselig uke:))

Skriv en ny kommentar

hits