Mosaikk hjerterSiden jeg nå er litt i "hjertemodus" viser jeg her en annen teknikk jeg eksperimenterte med.  Denne teknikken så jeg i et engelsk blad for noen år siden.  Ganske effektfulle ble de.  Det var et skikkelig puslearbeid å ikke miste kontrollen på hvor bitene hørte hjemme!  Bakgrunnstoffet er frihåndsquiltet først, hjertet applikert på og quiltet tett.  Til slutt har jeg pyntet med perler.  På den sorte bakgrunnen er den en liten stjerne-paljett med en perle i midten. Virkelig et pirkearbeid.  Nå henger de på veggen på syrommet.   Ser du nederst til venstre har det jammen sneket seg med en sminkepung med hjerte også.  Tittelen på bildene er "Kjærlighet" og "Håp" (selvfølgelig)

Grått og trist her i dag og det regner litt, men snøen forsvinner fort i slikt vær!
Har besøk fra Bergen så vi skal nok kose oss selv om været er dårlig - og i morgen skal vi tilbringe dagen på BCC i Stokke og kose oss med utstillinger, butikker og helt sikkert treffe mange kjente.  Gleder meg!

Ønsker deg en fin fredag og en riktig god helg!
Fotoapparatet er ladet og minnekortet tømt så skal ta masse bilder.

3 kommentarer

altvel

19.03.2010 kl.09:29

God helg til deg også! Gleder meg til flere bilder!

Hege O)

connie leira

19.03.2010 kl.09:59

Nydelige bilder,ønsker deg en fin helg

Laila

20.03.2010 kl.19:28

Laila fra bergen.

Så flotte hjerter, skal jammen lage meg noen slike. Har laget bilde av en vase på samme måten for noen år siden. Ha det fint i helgen.

Skriv en ny kommentar

hits