Nytt år.... nye prosjekterLenge siden jeg har blogget, men desember fløy jo (som vanlig) altfor fort. Så noe sying ble det ikke etter 1.desember.   Nyttårsforsetter???? Tja - det må jo bli å gjøre ferdig flere UFO'er og ikke minst - IKKE PRODUSERE FLERE!!!!!! Gjøre ting helt ferdig med en gang.....  Men det var jo dette med å prøve ut nye ting da... det er jo så morsomt. 

Første møte i Sandefjord Quiltelag fikk vi demonstert teknikken vist på bildet over. Ganske morsom og gir mange muligheter. Til venstre ser du mitt første forsøk.  Siden dette er en teknikk hvor du ikke syr ting sammen har jeg lagt plast over.  Tenkte dette skulle bli en sminkepung.  Det som stopper meg fra videre fremdrift akkurat nå er at jeg mangler glidelås.
Boken har jeg kjøpt på  www.amazon.co.uk

Nye prosjekter for 2010? Å ja da... det har jeg også.  Er allerede i gang med å sy et teppe til å ha under juletreet.  Er for sent å begynne på det når juletreet skal pyntes så bestemte meg for å gjøre det nå i januar.  Har også lyst til å sy meg et slumreteppe i jule-farger.  Hvis jeg begynner nå blir jeg kanskje ferdig til julen 2010.  Men hvilket mønster, blokker og farger... er i tenkeboksen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits